Rekrytering inom logistik

Söker du efter en ny medarbetare inom spedition, transport, supply chain, distribution eller lager? Academic Work är ett rekryteringsföretag som hjälper dig med rekrytering inom logistik. På dagens arbetsmarknad är det viktigare än någonsin att ha rätt personal på plats, samtidigt som konkurrensen om de riktigt duktiga hårdnar. Vi hjälper ditt företag att hitta medarbetare med rätt kompetens och kunskap för att driva ditt företag framåt.

Rekrytering logistik? Kontakta oss!

Varför använda ett rekryteringsföretag inom logistik?

Vid ett långsiktigt personalbehov är rekrytering en bra lösning. Rekrytering kan vara en tidskrävande process och det kan ibland vara svårt att avgöra exakt vilken kompetens företaget behöver. Därför hjälper vi dig genom hela rekryteringsprocessen, från att skapa en kravprofil fram till anställning. Som rekryteringsföretag garanterar vi en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess och våra erfarna rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden, så att du ska få bästa möjliga resultat – rätt person, på rätt plats.

Rekrytering av young professionals

Under de senaste 20 åren har vi ägnat med tid än någon annan i branschen för att lära känna målgruppen young professionals. Young professionals är studenter och akademiker i början av karriären och är framtiden för många företag. Genom marknadsföring och evenemang nära universitet och högskolor har vi byggt en stark relation till målgruppen och ett unikt nätverk av kandidater. Young professionals bidrar med ny kunskap, driv och nyfikenhet som kommer att vara ovärderlig för företag och deras fortsatta utveckling.

För att hjälpa oss själva och företag att förstå målgruppen bättre skapade vi YPAI - Young Professional Attraction Index för att kartlägga vad young professionals värdesätter hos en arbetsgivare. Genom undersökningen kan företag enkelt se och förstå vad som krävs för att bli en attraktiv arbetsgivare och för att bygga relationer med målgruppen.

Bemanning eller rekrytering inom logisitk?

Beroende på ditt företags personalbehov inom logistik, kan antingen bemanning eller rekrytering vara rätt lösning för dig.

Bemanning innebär att du hyr personal till ditt företag via Academic Work. Vi skapar en kravprofil tillsammans med dig och hjälper dig sedan att hitta den bästa kandidaten för tjänsten. Detta är ett perfekt alternativ om du har ett kortsiktigt personalbehov vid exempelvis arbetstoppar eller anställningsstopp. Om behovet blir mer långsiktigt och du och konsulten trivs med varandra finns det alltid möjlighet att rekrytera över personen och ta fullt arbetsgivaransvar. Rekrytering är ett bra alternativ om du har ett långsiktigt personalbehov och vill ha hjälp med rekryteringsprocessen. Vi använder en kompetensbaserad rekryteringsprocess och påbörjar alltid en ny process för varje enskilt uppdrag. Självklart marknadsför vi även varje uppdrag i vårt stora digitala nätverk för att ditt företag ska få bästa möjliga resultat. Vi hjälper även till med rekrytering inom lager och inköp.

Tipsa en vän!