My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
CV-mall gratis

Gratis CV-mallar

Ett grundläggande tips är att ditt CV ska vara lättöverskådligt och snabbt kunna ge en bild av dina kompetenser och erfarenheter som är relevanta för rollen du söker. Men vad ska ett CV egentligen innehålla? Och hur ska det vara uppbyggt? Ta hjälp av vår CV-mall som är gratis att ladda ner och använda.

Exempel på bra CV


Vår CV-mall kan du använda rakt av eller som inspiration när du skriver ditt eget CV. I mallen ger vi exempel på hur du kan beskriva en tjänst, utbildning, merit samt annan information om dig som kan vara värdefull att veta för den roll du söker. Klicka på den del av texten du vill ändra och skriv vad just du gjort och kan. Vill du länka till din hemsida eller Linkedin-sida? Högerklicka på Hemsida/Linkedin (under kontakt) och välj Redigera hyperlänk. Alla delar av mallen kan ändras, fyllas på eller tas bort.

enter image description here

Välj CV-mallexpand_more

Vad är skillnaden mellan ett CV och ett personligt brev?

I ditt CV presenterar du din utbildning och arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten. Det ger rekryteraren en bild av dig, dina kunskaper och erfarenheter. I det personliga brevet, däremot, fokuserar du på varför du söker den specifika tjänsten och tydliggör hur du utövat dina kunskaper eller vilka lärdomar du har från dina erfarenheter. Här gäller det att motivera och lyfta fram dina styrkor. Känner du dig osäker på vilka delar ditt CV och personliga brev ska innehåll? Oroa dig inte! Ta del av våra två guider nedan – där har vi samlar det viktigaste du behöver veta.