Bemanningsföretag Jönköping

Står ditt företag inför en oväntad vakans eller en stor expansion? Lös ert kompetensbehov med bemanning. Våra konsultchefer i Jönköping guidar er genom hela rekryteringsprocessen och hittar rätt person till tjänsten, skräddarsytt efter dina behov.

Kontakta oss

Bemanning Jönköping

År 2011 flyttade Academic Work in i kontorshotellet Science park i Jönköping. På vårt jönköpingskontor hjälper vi företag med allt som rör bemanning och rekrytering. Vår nisch är young professionals - studenter och akademiker i början av karriären och i nära samarbete med universitet och högskolor har vi byggt en stark relation med målgruppen. När du väljer Academic Work för din bemanning i Jönköping ger vi dig tillgång till vårt unika nätverk av kandidater.

Läs mer om vårt erbjudande

När passar bemanning?

Bemanning är en flexibel lösning som passar vid ett kortsiktigt kompetensbehov. Rätt tillfälle att ta hjälp av ett bemanningsföretag kan exempelvis vara vid arbetstoppar, organisationsförändringar eller vid vikariebehov. Vi på Academic Work hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen och tar även arbetsgivaransvaret för konsulten under hela uppdragsperioden. På så sätt får du som kund rätt person, på rätt plats och samtidigt tid att fokusera på er kärnverksamhet.

Hitta till Academic Work Jönköping

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Jönköping!

Hitta till Academic Work Jönköping

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 kontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!