Rekryteringsföretag Linköping

Söker du ett etablerat rekryteringsföretag i Linköping? Academic Work är experter på bemanning och rekrytering och har haft kontor i Linköping i över 10 år. Våra rekryterare använder en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess som ger dig som kund trygghet att rätt person för tjänsten presenteras.

Kontakta oss

Rekrytering Linköping

Linköping är en framtidsfokuserad stad full av möjligheter. I takt med att arbetsmarknaden förändras är det allt viktigare för arbetsgivare att ha rätt medarbetare på plats för att fortsätta utvecklas. Att rekrytera personal kan vara en tidskrävande process och det kan vara en utmaning att som företag nå ut till de främsta kandidaterna. Vi har sedan starten 1998 fokuserat på målgruppen young professionals och ägnat mer tid än någon annan i branschen för att bygga en nära relation till kandidaterna. Young professionals är studenter och akademiker i början av karriären och är extremt drivna och ambitiösa kandidater. Young professionals besitter den nyaste kunskapen på marknaden och är en stor tillgång på många företag.

När du väljer Academic Work för din rekrytering får du tillgång till vårt unika nätverk av kandidater
och möjligheten att bygga starkare relationer med young professionals.

Attrahera rätt kompetens i Linköping

Våra erfarna rekryterare i Linköping använder en kompetensbaserad och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess. Tillsammans med dig som kund identifierar vi vilka personliga egenskaper och kompetenser som tjänsten kräver. Dessa kompetenser ligger sedan som grund för den kravprofil som löper som en röd tråd genom hela processen. Du bestämmer själv hur delaktig du vill vara men får naturligtvis löpande information om processens status och full insyn för att kunna vara med och påverka slutresultatet.

Hitta till Academic Work Linköping

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Linköping!

Hitta till Academic Work Linköping

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 kontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!