My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103240

Account Manager till Canon Business Center i Linköping!

Brinner du för att skapa nya och långsiktiga relationer samt att nå uppsatta mål? Ser du även dig själv i en social roll där du hjälper kunder att hitta de bästa löningarna för dem? Då ska du söka rollen som Account Manager till Canon Business Center! Sök idag, då urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Canon Business Center Linköping AB

Plats: Linköping

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Canon Business Center hjälper företagare att bli bättre på allt som har med dokument och informationshantering att göra. Oavsett om man söker efter kontorsskrivare, scanners eller en mjukvarulösning för snabbare dokumenthantering. Nu söker Canon sin nästa medarbetare till deras säljteam.

Som Account Manager hos Canon kommer du att få en gedigen sälj- och produktutbildning så att du kan bemöta deras kunders behov och utmaningar. Canons mål är att arbeta med de mest motiverade, kunniga och entusiastiska medarbetarna. Du får personlig coaching och får stöd för att kunna bearbeta marknaden och erbjuda Canons produkter och tjänster. Efter att du deltagit i deras affärsskola kommer du kunna erbjuda företags lösningar gällande dokument och informationshantering som både är säkra och kostnadseffektiva. Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär att arbeta tillsammans för allas bästa. Med denna filosofi som ledord arbetar Canon för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans. Du kommer att arbeta på plats från deras kontor i Linköping.

Du erbjuds:

 • En rolig arbetsplats som hittar på aktiviteter tillsammans och samtidigt jobbar mot gemensamma mål.
 • En engagerad säljchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär.
 • Gedigna utbildningar för att utvecklas som affärskvinna- och affärsman.
 • Goda förtjänstmöjligheter.

Arbetsuppgifter

 • Arbeta aktivt med din egen kundstock genom att kontakta och besöka nya och befintliga företag i ditt upptagningsområde.
 • Skapa långsiktiga relationer med både nya och befintliga företag.
 • Ta fram offerter och avtal.
 • Representerar Canon på evenemang och vid nätverksträffar för att bygga varumärke och affärsrelationer.

Vi söker dig som

 • Har ett stort intresse för sälj och vill utvecklas långsiktigt i branschen.
 • Är flytande i det engelska och svenska språket, i både tal och skrift.
 • Har B-körkort.
 • Har goda kunskaper i Office-paketet och framförallt i Excel. Din ansökan kommer att prioriteras om du har erfarenheter av telefonförsäljning eller har arbetat i en likande roll tidigare.

För att lyckas i rollen är du en person som trivs bäst när du är ute bland kunder, du gillar att göra affärer och skapa långsiktiga affärsrelationer. Du är nyfiken, kreativ, uthållig och modig. Du har förmågan att ta dig an problem utifrån olika perspektiv och ta fram smarta lösningar som gynnar kunderna. Det är viktigt att du gillar att arbeta mot uppsatta mål och är ihärdigt i ditt arbete.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga en stor vikt i dina personliga egenskaper och som person ser vi att du är:

 • Nätverkande
 • Serviceinriktad
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Canon Business Center Linköping AB

Läs mer om Canon Business Center här.

Bli direktrekryterad till Canon Business Center Linköping AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petra Svensson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103240

Ansök här