My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102634

Account Manager till Carmatic

På Carmatic kommer du växa både personligt och professionellt tillsammans med skickliga kollegor med ett starkt driv. Vi söker nu dig som är redo att ta nästa steg i din försäljningskarriär och vill arbeta i en växande företagsgrupp med höga ambitioner där du spelar en central roll i företagets fortsatta tillväxt och expansion. Är det här du hör hemma? Ansök nu.

Ansök här

Företag: Carmatic AB

Plats: Solna

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Carmatic verkar inom bilbranschen där du som Account Manager kommer att ha en central roll i att öka försäljningsvolymerna och stärka företagets position på marknaden. Du får möjlighet att arbeta i en entreprenörsdriven miljö med frihet under ansvar. Din huvudsakliga uppgift blir att driva försäljningen genom hela processen, från prospektering till affärsavslut. Du kommer att arbeta nära kunder och bygga långsiktiga relationer samtidigt som du identifierar affärsmöjligheter och skapar skräddarsydda lösningar för kundernas behov.

Du erbjuds

 • Att komma in i en roll med frihet under ansvar, stora kontaktytor samt i en spännande bransch
 • Möjlighet att arbeta i en entreprenörsdriven miljö där det är högt i tak och där det finns stora möjligheter att ta eget ansvar
 • Möjlighet att vidareutvecklas och lära sig mer inom leasing och bilbranschen där du kommer att vara en viktig del av affärsutvecklingen samt vara med och forma bilmarknadens framtid.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för hela försäljningsprocessen från prospektering till affärsavslut
 • Bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer
 • Proaktivt identifiera och driva affärsmöjligheter
 • Aktivt delta i att driva företagets framtida expansion

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av B2B försäljning
 • Erfarenhet och förståelse för leasing eller bilbranschen är en fördel
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Nätverkande
 • Affärsinriktad
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Carmatic AB

Carmatic AB erbjuder individuellt anpassade lösningar för tjänstebilar och personalbilar. Bolagets målsättning i alla kundrelationer är att uppnå ett långsiktigt partnerskap där kvalitet och flexibilitet är fokus. Efter cirka 10 år har bolaget nått en stark position på marknaden och står inför en kraftig expansionsresa.

Bli direktrekryterad till Carmatic AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Mikaela Hofstedt eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102634

Ansök här