My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100603

Account Manager till Innosoft

Innosoft AB

Innosoft är ett bolag som strävar efter att tillhandahålla de absolut bästa lösningarna inom IT i syfte att underlätta arbetet och öka lönsamheten hos sina partners. De önskar nu utöka teamet och söker efter en driven och hungrig Account Manager som vill växa in i rollen långsiktigt. Låter detta som någonting för dig? Sök då tjänsten redan idag då vi tillämpar ett löpande urval!

Ansök här

Företag: Innosoft AB

Plats: Årsta

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Tjänsten som Account Manager på Innosoft passar dig som vill ta steget in på ett spännande och växande It-företag. Innosoft är en ledande mjukvarudistributör inom IT i Skandinavien, och med mångårig kompetens tillhandahåller dem marknadens smartaste och mest innovativa lösningar exklusivt till IT-Konsulter och interna IT-avdelningar. På Innosoft får du möjlighet att jobba på ett bolag som är specialiserade inom IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar med fokus på drift, övervakning och automatisering. Som Account Manager hos Innosoft får du möjligheten att utveckla din kompetens inom området samt bli en del av ett företag där tekniken ligger i framkant. Du erbjuds även ett flexibelt arbete med möjlighet till distansarbete samt frihet under ansvar. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Innosoft.

I rollen kommer du främst att arbeta med försäljning på ett relationskapande sätt, med främst nya kunder. På sikt förväntas du ha god förståelse för Innosofts tjänster, och då är det viktigt att du informerar och säljer in nya idéer till dina kunder samt att du agerar rådgivande vid diverse frågor. Ett axplock av dina ansvarsområden:

 • Prospektering genom att söka upp och kontakta nya företag genom kalla samtal
 • Identifiera kundbehov och affärsmöjligheter
 • Genom virtuella webbmöten med dina kunder utför du gedigna behovsanalyser, bygger relationer och är en god ambassadör för Innosofts varumärke
 • Jobba mot personligt uppsatta säljmål

Vi söker dig som

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att kvalificera för tjänsten så tror vi att du har ca ett års erfarenhet av B2B försäljning där det ingått arbetsuppgifter som prospektering, nykundsbearbetning och kalla samtal. Det är mycket meriterande om du har arbetat med försäljning inom IT. Det är även ett krav att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då arbetet utförs i dessa språk.

Egenskaper som vi söker hos dig:

 • Orädd
 • Resultatinriktad
 • Strukturerad
 • Relationsskapande

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Årsta

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Innosoft AB

Läs mer om Innosoft här

Bli direktrekryterad till Innosoft AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petar Cakovski eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100603

Ansök här