My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103294

Analytiker/etableringskonsult på deltid till Tenrep!

ten rep AB

Är du student, har ett intresse för fastighetsbranschen samt är en analytisk person? Vill du även ha ett meriterande arbete vid sidan av dina studier och arbeta i en snabbrörlig, entreprenörsdriven miljö? Vi söker nu en analytiker som vill vara med på Tenreps tillväxtresa. Sök tjänsten idag, då urval sker löpande!

Ansök här

Företag: ten rep AB

Plats: Västerås

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Deltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Tenrep grundades 2007 och har sedan dess genomfört närmare 1000 ny- och ometableringar åt sina kunder. Tenrep har en bred kundstock inom allt ifrån snabbmat, retail, lätt industri, biltvättar, skolor, solenergi mfl. Tack vare deras långa erfarenhet och det breda kontaktnät de skapat under åren har de idag mycket goda kontakter med Sveriges fastighetsägare och arbetar nu med att bredda sitt erbjudande mot nya branscher!

Nu söker Tenrep sina nästa medarbetare för att ta Tenrep till nästa nivå! I rollen som analytiker/etableringskonsult kommer du att få chansen att se alla delar av fastighetsbranschen, både från utveckling och etablering. Du kommer att få vara en del av hela Tenreps verksamhet. Rollen passar dig som är i mitten av dina studier och som vill få en fot in i fastighetsbranschen.

Du erbjuds

 • Ett meriterande jobb vid sidan av studierna och en bra start inom fastighetsbranschen
 • Ett mycket flexibelt arbete som efter upplärning kan utföras på tider och platser som passar dig bäst

Arbetsuppgifter

I rollen som analytiker kommer du att ha en bred roll med fokus på hela fastighetsbranschen och ta fram kalkyler och analyser kopplat till utveckling och etablering. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera, men inte vara begränsade till att arbeta med:

Arbetsuppgifter

 • Framtagande av etableringsmöjligheter till våra uppdragsgivare
 • Marknads- och områdesanalyser
 • Bistå med utveckling av system, rutiner och rapporter
 • Ta fram investeringskalkyler
 • Ekonomiska analyser
 • Analyser av uppdragens lönsamhet, möjliga uppdragsgivare etc.
 • Att med korta och tydliga deadlines analysera en stor mängd information, vilket gör att du skall uppskatta omväxlande arbete i ett högt tempo
 • Arbeta för och medverka till nya affärsmöjligheter, dels genom kommunala markanvisningar och dels genom den kommersiella fastighetsmarknaden

Vi söker dig som

 • Är ungefär halvvägs genom dina studier samt studerar en utbildning inom ekonomi, juridik, ingenjör eller en inriktning som vi bedömer som likvärdig
 • Är flytande i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift
 • Har ett stort intresse för fastighetsbranschen och är en analytisk person

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Nyfiken
 • Flexibel
 • Analytisk
 • Orädd

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ten rep AB

Läs mer om Tenrep här.

Bli direktrekryterad till ten rep AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Linn Gustafsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på Vas01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103294

Ansök här