My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103920

Anbudsingenjör till Vattenfall!

Är du redo att vara en viktig del av Vattenfall? Vi letar efter en passionerad anbudsingenjör som vill vara med och forma framtidens affärsmöjligheter hos Vattenfall. Hos oss är mångfald och samarbete nyckeln till framgång, och vi välkomnar dig att vara en del av vår gemenskap!

Ansök här

Företag: Vattenfall Services Nordic AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I den här rollen kommer du ingå i ett team om 20 kollegor som sitter utspritt mellan Jokkmokk till Malmö. Du arbetar nära flera olika delar av Vattenfall och har daglig kontakt med dina kollegor. I rollen kommer du att agera spindeln i nätet med mycket kontakt till olika specialister inom Vattenfall samt kunder. Det kommer ingå en viss del resor inom Sverige i tjänsten. Anställningsorten är flexibel och Vattenfall finns på 100 orter, där det även finns möjlighet att arbeta delvis hemifrån.

I rollen arbetar du i en varierad vardag med många bollar i luften. Som anbudsingenjör ansvarar du för att bevaka omvärlden, branschen och närliggande branscher där fokuset ligger på att vinna nya affärer. Det är både större och mindre affärer där du får agera projektledare för varje specifik affär och har ansvaret från bevakning till dess att du lämnar in det slutgiltiga anbudet till kunderna. Arbetet är brett inom ett gränsöverskridande arbetsområde bestående av teknik, affärsupplägg, ekonomi och juridik. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Du erbjuds

 • En gedigen onboarding med en mentor som stöttar dig under din första tid.
 • Arbetslivserfarenhet hos en av Europas största elproducenter.
 • Möjligheter till utveckling inom Vattenfall
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Bevaka aktuella upphandlingar.
 • Sätta ihop underlag, värderingar och göra presentationer till bid-no-bid möten.
 • Leda anbud genom hela processen, från dess att det kommer in till dagen du lämnar anbudet.

Vi söker dig som

 • Innehar en eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi eller juridik.
 • Flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska.
 • Ett tekniskt intresse.
 • Har en vilja att driva utvecklingar.
 • Möjlighet till resande i tjänsten.

Det är meriterande om du har

 • B-körkort.
 • erfarenhet av arbete med anbud.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Analytisk, strukturerad, initiativtagande samt affärsmässig.

Är du redo att göra skillnad och forma framtiden? Välkommen till Vattenfall!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Vattenfall Services Nordic AB

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland deras kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har de drygt 2 300 medarbetare på ett 100-tal orter. Deras verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Olivia Waller eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103920

Ansök här