My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103909

B2B-säljare inom förnybar energi!

Let's create energy! Vår kund är en av Nordens största leverantörer inom elbilsladdning och håller nu på att etablera sig på den svenska marknaden med fokus på bostadsrättsföreningar. De letar efter dig som vill vara med på en hållbar utvecklingsresa - en laddplats i taget!

Ansök här

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Början på augusti

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Nu får du en möjlighet att vara med på en spännande resa att elektrifiera Sveriges bostadsrättsföreningar genom att erbjuda smarta och attraktiva tjänster för elbilsladdning. Samtidigt får du vara med på en tillväxtresa i ett bolag med höga ambitioner som alltid strävar efter att bli marknadsledare inom sitt segment. Med gedigen erfarenhet från den norska marknaden är det ingen tveksamhet över att vår kund har en viktig roll att spela även i Sverige. Som säljare blir du en viktig del i teamet när de bygger upp sin kundportfölj och påbörjar vår etableringsresa.

Vår kund har sitt kontor i Stockholm, men är nu på språng att elektrifiera även Göteborg och Malmö. Du kommer således att bli den första personen i teamet på plats och därmed kommer du få stort eget ansvar att driva ditt arbete framåt.

Arbetsuppgifter

En stor del av arbetet kommer att bestå i att bedriva konsultativ försäljning, och tillsammans med kunden ta fram bra lösningar som passar dennes behov. Du kommer att hantera förfrågningar från bostadsrättsföreningar, ta fram erbjudanden och offerter, förhandla och omförhandla avtal samt vara en viktig röst att förmedla kundernas behov och önskemål till företagets produktavdelning. Deras primära målgrupp är bostadsrättsföreningar men över tid kommer tjänsterna även att erbjudas andra kundsegment.

Vi söker dig som

  • Har goda erfarenhet av försäljning, gärna inom elbils-, energi- eller fastighetsbranschen
  • Har ett stort tekniskt intresse för energilösningar och har en förståelse för elkonstruktion
  • Gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta mot bostadsrättsföreningar eller hyresbostäder

Det är även meriterande om du har en eftergymnasial utbildning som exempelvis ingenjör eller ekonom.

För att lyckas i rollen se vi att du är en självgående person med en förmåga att skapa goda relationer. Du är lyhörd och ser lösningar i stället för problem. Vi tror att du har lätt att ta till dig ny information samt har en stark vilja att hjälpa andra med en samhällsviktig produkt. Framåt i processen kommer vi fokusera på följande personliga egenskaper:

  • Strukturerad
  • Nätverkande
  • Serviceinriktad
  • Problemlösande

I denna process kommer vi begära ett utdrag ur belastningregistret och göra en kreditkontroll

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jennifer Assaly eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103909

Ansök här