My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103278

C#/.net Developer till Symetri i Lund!

Symetri AB

Ta steget in i en spännande roll som senior utvecklare där din erfarenhet inom C#/.NET kommer att tas till nya höjder. Du kommer att vara en central figur i utvecklingen och anpassningen av desktop-applikationer, där agilitet och direkt samarbete med användare står i fokus. Symetri söker efter någon som är driven och har en stark problemlösningsförmåga samt förmågan att samarbeta och stötta kollegor. Om detta låter som dig, så ser vi fram emot din ansökan!

Ansök här

Företag: Symetri AB

Plats: Raffinadgatan, 222 35 Lund

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Symetri hjälper innovativa företag inom bygg- och tillverkningsindustrin att optimera arbetsprocesser, förenkla informationshantering och förbättra projektkvalitén. De utvecklar och säljer deras egna lösningar och är en av världens främsta återförsäljare av Autodesk mjukvara med över 250 000 användare i norra Europa och USA. Symetris uppdrag är att utmana människor att arbeta smartare för en bättre framtid där passion, lagarbete, mod och vilja att driva förändring värdesätts. Symetri är en del av Addnode Group som är börsnoterade hos Nasdaq Stockholm.

I din roll kommer du vara en del av ett sammansvetsat team med erfarna utvecklare som kontinuerligt utmanar sig själva och har ett starkt driv att skapa något bra och långsiktigt hållbart. Tillsammans med ett globalt team kommer du att arbeta med att utveckla och anpassa desktop-applikationer i C#. Utvecklingen är väldigt agil och ofta i direkt samarbete med användarna. Du kommer jobba med många olika kodbaser som utvecklats aktivt under flera år. Symetris kunder arbetar med att designa modeller i 3D, så delar av arbetet involverar att hitta och förstå matematiska lösningar på problem.

Med din erfarenhet, intresse och driv kommer du tillsammans med teamet ta fram innovativa lösningar för att möta nya krav och kontinuerlig förbättring.

Du erbjuds

 • Arbetsuppgifter som involverar dig i hela utvecklingsprocessen - från början till slut
 • Möjlighet att på sikt ta sig ann ansvaret som tech lead för teamet

Arbetsuppgifter

 • Du kommer arbeta i nära samarbete med användarna och dina kollegor från början till slut i utvecklingsprocessen
 • Du tar ansvar för allt från att sätta kravspecifikation till att utveckla och anpassa desktop-applikationen fram till färdig leverans

Vi söker dig som

 • Har en masterexamen inom ett tekniskt område
 • Har goda kunskaper inom C#/.NET eller motsvarande språk
 • Har grundläggande kunskap om linjär algebra
 • Har arbetat med WPF, Windows och GIT sedan tidigare
 • Är obehindrad i både tal och skrift på svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

 • Designmönster och objektorienterad utveckling
 • MVVM och Caliburn.Micro
 • Testdriven utveckling
 • AutoCAD eller Inventor
 • Java eller C/C++

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Nätverkande

Som person är du social, lösningsinriktad samt har en förmåga att kunna samverka och stötta andra. Det är även viktigt att du har god förmåga att arbeta strukturerat och kunna driva och säkerställa leverans. Du är en engagerad teamspelare som brinner för ständiga förbättringar och har en förståelse för komplexa flöden.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Symetri AB

Här kan du läsa mer om symetri!

Bli direktrekryterad till Symetri AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Julia Bengtsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103278

Ansök här