My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103206

CPO till Infometric!

Infometric arbetar för en smartare energianvändning i fastigheter genom att ge sina kunder möjligheten att följa upp sitt energianvändande. Som teknisk projektledare får du möjligheten att använda dina kunskaper för att både skapa ett sammansvetsat team och fortsätta utveckla deras system. Var med på en utvecklingsresa i särklass hos Infometric!

Ansök här

Plats: Sollentuna

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Infometric är ett snabbväxande företag med 52 anställda och är sedan starten 1995 en ledande leverantör av system och utrustning för energiuppföljning. Systemen, som består av hård- och egenutvecklad mjukvara, möjliggör för kunder att insamla, lagra, integrera mätdata i fastighetsnära IT-system. De gör det möjligt för kunderna att förstå och minska sin energianvändning.

Som Teknisk projekt-/utvecklingsledare kommer du att bli en del av ett drivet och engagerat utvecklingsteam om 6 personer. Ditt uppdrag är att planera, organisera och övervaka utvecklingsprojekt från koncept till leverans. Du kommer självständigt att driva ditt arbete framåt, vilket kommer att kräva fullt fokus och engagemang. Projekten som du kommer leda är tekniskt komplexa, och du kommer tillsammans med teamet bidra med de mest effektiva lösningarna och fortsätta utveckla Infometrics system. Systemen är utvecklade enligt kundernas gemensamma behov och ditt arbete kommer främst bestå av att fortsatt se över utvecklingsbehov, styra projekten framåt och göra bedömningar kring fokusområden.

När man kliver in i denna roll kommer man på ganska nära sikt att kliva in och vara chef över utvecklingsteamet och även få ingå i företagets ledning samt att man kommer rapportera till VD:n.

Arbetsuppgifter

  • Planera, organisera och övervaka utvecklingsprojekt från koncept till leverans
  • Säkerställa att projektleveranser sker inom angivna tidsramar och budgetar
  • Hantera resursallokering och prioritering av uppgifter för att maximera effektiviteten
  • Hantera kontakt med kunder och beställare i samband med utvecklingsprojekt och att sätta projektramar samt tekniska förutsättningar

Vi söker dig som

  • Har ca 5 års erfarenhet som projektledare inom relevant område
  • Har en relevant eftergymnasial utbildning som ex civilingenjör, datavetenskap
  • Har djup teknisk förståelse, inom IT-arkitektur, som utvecklare eller liknande
  • Har god förståelse för integrationsarkitektur
  • Kan arbeta obehindrat på både svenska och engelska då båda språken krävs i rollen
  • Har erfarenhet inom programmering

Som person ser vi att du är drivande, har god kommunikationsförmåga och en förmåga att skapa goda samarbeten. Du har ett fokus på en positiv arbetsmiljö som främjar kontinuerlig förbättring. Vi ser även att du är lösningsorienterad och har ett affärsinriktat tänk.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jennifer Assaly eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103206

Ansök här