My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101047

Däckmontör till företag i Linköping!

Är du en person som uppskattar och har erfarenhet av fysiskt arbete samt är intresserad av att arbeta inom en familjär arbetsmiljö i nära samarbete med ett team? Då kan denna möjlighet vara av intresse för dig! Vi söker för närvarande en däckmontör på heltid för ett vikariat till ett företag i Linköping. I denna position finns även möjligheter till att avancera inom företaget. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då vi genomför en löpande urvalsprocess!

Ansök här

Plats: Linköping

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: 1 Mars

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I rollen som däckmontör kommer du att inneha ett vikariat på heltid under en period av ett år och samarbeta nära med åtta kollegor på en trivsam, sammanhållen och säker arbetsplats. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att fokusera på däckbyten/-montering, samtidigt som betoning läggs på kundservice och kundnöjdhet.

Företagskulturen präglas av en mentalitet som främjar arbete med frihet under ansvar. Dessutom investerar företaget i utbildningar inom områden som försäljning och professionalism för att utveckla sina anställda. Företaget prioriterar också de anställdas välbefinnande och hälsa, vilket inkluderar flera förmåner som till exempel massage. Du kommer att få en grundlig introduktion genom att följa en fast anställd och successivt lära dig arbetsuppgifterna steg för steg. För att lyckas i rollen söker vi dig som trivs med fysiskt krävande arbete och som är handlingskraftig, positiv och självgående.

Arbetstiderna är från kl. 06:30/7:00 till 17:00, måndag till fredag. Vikariatet är under ett års tid, men du kommer under denna tid vara konsult hos oss i sex månader för att sedan bli överrekryterad till företaget.

Startdatum för tjänsten är den 1:a mars.

Du erbjuds

 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner.
 • Möjlighet att få vara en del av ett familjärt, växande och tryggt företag med fantastiska förmåner!
 • Arbetslivserfarenhet inom både verkstadsmiljö och kundservice.

Arbetsuppgifter

 • Byta däck på bilar.
 • Byta/montera fälgar på bilar.
 • Utföra punkteringslagningar.
 • Sälja däck.
 • Ta emot kunder både fysiskt och via telefon.

Vi söker dig som

 • Behärskar svenska flytande i tal och skrift då arbetet kräver de.
 • Har en gymnasieexamen.
 • Är över 18 år.
 • Har tidigare erfarenhet av fysiskt arbete.

Det är meriterande om du har

 • Grundläggande kunskaper i engelska då vissa kunder är engelsktalande.
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom verkstad/likvärdiga arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper

 • Självgående.
 • Kommunikativ.
 • Resultatinriktad.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Frida Jahrl eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101047

Ansök här