My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103658

Distributionselektriker till Nortroll i Linköping

Nortroll

Har du en utbildningsbakgrund inom eldistribution eller elkraft och är redo för en spännande resa? Drivs du av frihet under ansvar och tekniska lösningar? Då har du hittat rätt och denna tjänst som distributionselektriker hos Nortroll tjänsten för dig. Med en generös flexibilitet och frihet under ansvar kommer du vara en nyckelperson från och med dag ett, du erbjuds även mycket goda utvecklingsmöjligheter i bolaget. Du kommer att arbeta kundnära i spännande tekniska uppdrag. Låter detta som din nästa stora möjlighet? Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

Ansök här

Företag: Nortroll

Plats: Linköping

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Nortroll grundades i Levanger i Norge år 1977 och arbetar med sensorer och indikatorer för elledningar för att minska tiden på strömavbrott. Målet med deras arbete är att trots väder ska elledningarna vara välfungerade och säkra. Här får du möjligheten till en utvecklande roll i en viktig och växande bransch, om du gillar frihet i ditt arbete och flexibilitet i både arbetstider och arbetsplats. Nortroll har i dagsläget 23 anställda på huvudkontoret i Levanger och en försäljningschef i Linköping.

I denna varierande roll med en härlig blandning mellan operativt och strategiskt arbete. Du får arbeta med bland annat att följa upp leveranser mot specifikation, kontrollera tillverkning, leverans och färdigställande hos kund. Du kommer att vara delaktig i kravställandet gällande nya produkter internt, du säkerställer även att dessa anpassas för de systemlösningar som Nortroll erbjuder sina kunder. Även en del rent administrativa uppgifter förekommer, som exempelvis projektledning/uppföljning av leveranser inom deras ramavtal.

En annan viktig del i uppdraget är att säkerställa att det finns korrekt och uppdaterad dokumentation kring leveranser och produkter. Du bidrar till försäljningen genom att vara delaktig i utformandet av våra erbjudanden, tillsammans med försäljningsansvarig för Sverige. En del resor för driftsättningar och support ute hos kund förekommer.

Du erbjuds

 • Stor frihet under ansvar där du i stor utsträckning kan påverka ditt arbete
 • Ett hundvänligt kontor i Linköping
 • En nyckelroll i organisationen från dag ett, med mycket kundkontakt
 • Ett företag med snabba beslutsvägar som värnar om sina medarbetare
 • Stora utvecklingsmöjligheter i organisationen, där vi ser att du kommer växa in i en ledande roll i företaget och vara en stor del i tillväxten framåt

Arbetsuppgifter

 • Driftsätta, underhålla, felsöka och utveckla Nortrolls installerade anläggningar/leveranser ute hos kund, främst i Östergötland
 • Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll av företagets produkter
 • Utföra nyinstallation och programmering av olika komponenter
 • Delta vid utcheckning och driftsättning av Nortrolls produkter
 • Projektleda kundprojekt för att säkerställa effektiva leveranser och installationer
 • Följa upp kunder och samla in feedback för att vidareutveckla Nortrolls produkter och erbjudande

Vi söker dig som

 • Eftergymnasialutbildning inom eldistribution eller elkraft
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
 • Kunskaper inom ESA- och HSP-föreskrifter

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet av eldistributionsarbete
 • Arbetslivserfarenheter av reläskydd

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Nortroll

Nortroll har sedan 1977 jobbat med att skapa och utveckla innovativa lösningar för att finna fel i och kontrollera elnät på distans. De utvecklar lösningar som ska klara Nordens tuffa väderförhållanden och ändå ha extremt hög up-time. Deras mål är att alltid ge kunderna, som främst är energibolag, bästa tänkbara lösning för deras behov. Nortroll utvecklar, producerar och marknadsför produkter och system för övervakning och fjärrstyrning av eldistributionsnät och hjälper därmed eldistributörer att väsentligt reducera sina avbrottskostnader. Nortroll startades 1977 och har i dag 23 anställda. De har funnits i Sverige sedan 1983. Huvudkontor i Levanger, Norge. Avdelningskontor i Linköping i Sverige och Kuala Lumpur i Malaysia samt ett flertal distributörer runt om i världen. Exportandelen är ca. 70 %. Framtidsutsikterna är goda med potential för tillväxt både nationellt och internationellt. Se vidare på: www.nortroll.no Nortroll ingår, som dotterbolag, i den franska koncernen Sicame Group. Se mera på: www.sicame.com

Bli direktrekryterad till Nortroll

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Preuss eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103658

Ansök här