My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103242

Drift- och underhållstekniker till Adven!

Adven

Söker du en ny utmaning och vill arbeta med morgondagens energi- och vattenlösningar hos en av Nordens största energileverantörer? Nu söker Adven drift- och underhållstekniker till deras anläggning i Avesta. Är du en nyfiken, målinriktad och prestigelös person med erfarenhet eller utbildning inom drift och underhåll? Då kan det här vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Företag: Adven

Plats: Avesta

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Adven är ett internationellt snabbväxande företag som befinner sig mitt i energiomställningen, i en verklighet där alla måste tänka om och tänka nytt. I den här utvecklingen sitter Adven, som arbetar med energi och industriellt vatten, i förarsätet. För att möta utmaningarna som samhället har framför sig samarbetar Adven med kunder, kommuner och leverantörer. Adven erbjuder en utvecklingsinriktad och stöttande kultur, en bra arbetsmiljö och tydliga mål.

Källhagsverket är Advens huvudproduktionsanläggning i Avesta, här arbetar idag 21 personer med att underhålla och utveckla fjärrvärmen för närområdet. Värmen i Avesta fjärrvärmenät kommer i huvudsak via avfallsförbränning, restvärme från Outokumpu och biobränslen. Du kommer vara en del av ett team på 12 skiftgående drift- och underhållstekniker under ledning av en driftledare. I rollen som drift- och underhållstekniker ansvarar du för att verksamhetsområdet drivs på ett miljömässigt, säkert och ekonomiskt sätt genom att arbeta med ständiga förbättringar. Tillsammans med dina kollegor tillser du att produktions- och distributionsverksamheten uppnår dess fulla potential.

Du får en nyckelroll inom energisektorn hos en arbetsgivare som månar om sina anställda och erbjuder flertalet förmåner. För rätt person finns även goda möjligheter att avancera inom bolaget på sikt.

Du erbjuds

 • Att bli del av ett internationellt snabbväxande företag där du utmanas med intressanta och varierande arbetsuppgifter och projekt
 • Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
 • Förmåner i form av bonus på årslönen, generöst friskvårdsbidrag samt arbetstidsförkortning för att nämna några

Arbetsuppgifter

 • Löpande underhållsarbeten på produktionsanläggningar och utrustning
 • Löpande övervakning och optimering av produktionsenheter och distributionsnät
 • Säkerställa inmatning av avfallsbränsle till basproduktionsanläggningens avfallspanna

Vi söker dig som

 • Tidigare arbetat i en för tjänsten relevant roll som t.ex. drifttekniker eller servicetekniker alternativt är utbildad inom området
 • Har goda kunskaper inom Office-paketet
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver flytande svenska, då språket används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du

 • Tidigare arbetat med förbränningsprocesser
 • Besitter goda mekaniska kunskaper
 • Tidigare arbetat i en liknande roll

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Initiativtagande
 • Kvalitetsmedveten

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Arbetstider: 5-skift med inslag av dagtid
 • Placering: Avesta

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Adven

Adven Group är en ny energikoncern vars gemensamma resa för att bli en ledande aktör inom hållbara energilösningar påbörjades 2020. Tillsammans levererar deras 580+ medarbetare fjärrvärme och geoenergi till flertalet olika fastighetstyper samt ånga, värme, kyla och relaterade infrastrukturlösningar till industrier. Med mer än 50 års erfarenhet inom energibranschen driver koncernen idag 350 anläggningar i Norden och Baltikum.

Koncernen har en spännande tid framför sig och hoppas du är intresserad av att följa med. Ta reda på mer på www.adven.se

Bli direktrekryterad till Adven

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Anna Tuvestad eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103242

Ansök här