My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102950

Drifttekniker till Vattenfall Värme i Uppsala!

Vattenfall AB

Är du en lagspelare med kompetens inom drift och underhållsteknik? Då kan denna roll vara perfekt för dig! Vattenfall Värme är en av Sveriges ledande fjärrvärmeleverantörer och de söker nu en drifttekniker till deras anläggning i Uppsala. Vi arbetar med löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Vattenfall AB

Plats: Boländerna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vattenfall Värme bedriver ett aktivt och långsiktigt miljöarbete för att skapa en hållbar och utvecklingsbar fjärrvärmeverksamhet med ett stort samhällsansvar och låg miljöpåverkan. Som en av Sveriges ledande fjärrvärmeleverantörer levererar de fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i 13 kommuner runt om i Sverige.Det huvudsakliga bränslet i Vattenfalls anläggningar i Uppsala är hushålls- och industriavfall. Stora investeringar görs för att produktionen ska vara helt koldioxidneutral 2030.

Som Drifttekniker kommer du att ingå i ett team bestående av 6 personer. Arbetstiden är förlagd till dagtid och beredskapstjänstgöring sker vanligtvis var 6:e vecka. Tillsammans med dina kollegor ser du till att produktionsanläggningarna körs och övervakas på ett säkert, effektivt och miljömässigt sätt. Utöver drift och övervakning ingår att utföra egenkontroll och fortlöpande tillsyn enligt fastlagda planer. Arbetet omfattar allt från små rutinåtgärder till arbete med utveckling och förbättringsarbeten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du arbetar med drift och daglig skötsel av Vattenfall Värmes externa produktionsanläggningar som består av värme- och kylanläggningar belägna runt om i Uppsala, Knivsta och Storvreta. Vidare arbetar du med hela kedjan från bränslemottagning, operativ drift av anläggningarna, fortlöpande tillsyn och vissa förebyggande och avhjälpande underhållsinsatser.

Du erbjuds

 • Följa med på resan mot en fossilfri framtid
 • Utveckling både som individ och tillsammans i gruppen
 • Arbeta för ett av Europas största elbolag

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av att arbeta som drifttekniker i kraftvärmevärk eller processindustri
 • Har en avslutad utbildning inom drift eller underhållsteknik
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Har kunskaper i SAP

Vi lägger stor vikt i vem du är som person. Därför kommer vi säkerställa att du lever upp till de beteenden vår kund anser vara mest centrala för rollen. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad och prestigelös
 • Självgående och ansvarstagande
 • Kvalitetsmedveten och noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Vattenfall AB

Läs gärna mer om Vattenfall Värme på deras hemsida

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Ahlgren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102950

Ansök här