My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103762

Ekonomiadministratör till Norrtåg!

Norrtåg AB

Vill du arbeta med morgondagens hållbara tågtransporter och utveckla tågtrafiken i norrland? Norrtåg växer och behöver stärka upp med en ekonomiadministratör. Låter det intressant? Ansök idag, vi jobbar med ett löpande urval!

Ansök här

Företag: Norrtåg AB

Plats: Skolgatan 76 BV, 90330 UMEÅ

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Heltid, 60-100%

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Den regional tågtrafiken är i ett expansivt utvecklingsområde och växer över hela Sverige. Norrtåg är ett litet bolag i en stor verksamhet och har en nyckelroll som motor samt kontaktyta mot operatör, underhållare, fordonsleverantörer och myndigheter. Det yttersta målet är att ha många och nöjda resenärer som erbjuds trafik med hög kvalité.

I samarbete med Norrtåg söker nu vi på Academic Work en ekonomiadministratör för att stärka Norrtågs växande team. I denna roll kommer du att erbjudas ett omväxlande arbete, utföra administrativa uppgifter inom redovisning och övrig administration. Du kommer att vara en viktig del av teamet och bidra till att stärka helheten.

Norrtågs kontor är beläget i centrala Umeå. Som medarbetare på Norrtåg kommer du till ett litet tight team med tiotal kompetenta och drivna kollegor.

Till en början kommer uppdraget vara på 60-75% med möjlighet att gå över på heltid till hösten.

Du erbjuds:

 • Möjlighet att vara en del av en växande organisation med en vision för hållbart resande
 • En engagerande arbetsmiljö med möjlighet till att sätta din prägel på arbetsdagen

Du kommer att vara anställd som konsult för Academic Work, där du kommer att erbjudas stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Hantera löpande redovisning och samarbeta nära Norrtågs ekonomiavdelning
 • Koordinera kontorets inköp och utgöra en viktig servicefunktion
 • Hantera allmänna handlingar enligt de lagar och förskrifter som finns och ansvara för arkivet
 • Assistera med statistik och bidra till att sammanställa data
 • Delta i förberedelser inför bokslut och andra finansiella rapporteringsuppgifter

Vi söker dig som

 • Har en relevant utbildning inom redovisning (KYH) eller arbetslivserfarenhet inom ekonomiadministration
 • Trivs med att förenkla och underlätta vardagen för många
 • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Servicekänsla
 • Prestigelös

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Norrtåg AB

Norrtåg är det regionala tågbolaget i Norrland och finansieras av biljettintäkter och de fyra nordligaste regionerna. Norrtåg AB är beställare av trafiken och tillhandahåller fordon och depå till den upphandlade operatören som kör trafiken. Tågtrafiken är en viktig faktor för Norrlands regionala utveckling och ska tillsammans med övrig kollektivtrafik bilda ett väl sammanhållet och attraktivt trafiksystem. Bolaget verkar för att på affärsmässiga grunder, erbjuda samhällsekonomiskt effektiva, attraktiva och långsiktigt hållbara resmöjligheter för de som bor i, verkar i eller besöker regionen. Läs mer om vår verksamhet via www.norrtagab.se

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Cajsa Sjögren Nyberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103762

Ansök här