My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103101

Elektronikkonstruktör till navAero!

navAero Avionics AB

Till navAero söker vi dig som är en erfaren elektronikkonstruktör med inställningen "det finns ingenting jag inte skulle försöka ge mig på att bygga". Låter det som något du skulle kunna säga? I denna roll finns utrymmet för dig att vara både praktisk och kreativ och samtidigt få utlopp för ditt genuina intresse för teknik! Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: navAero Avionics AB

Plats: Sundsvall

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Sedan starten 2003 har navAero gjort en framgångsresa i en nischad bransch och företaget har idag ca 100 flygbolag världen över som kunder. Deras innovativa lösningar består av egnenutvecklade EFB-produkter som samlar in, strukturerar och visualiserar flygplansinformation. Bolagets utrustning, som är installerad på mer än 4 000 flygplan, omvandlar flygplansdata till viktig information som stödjer piloterna i deras arbete. navAero utvecklar och tillverkar också IFE-utrustning till moderbolaget Anuvu.

På deras huvudkontor i Sundsvall jobbar idag ett team på cirka 25 personer med alla aspekter av navAeros produkter, vilket inkluderar allt från systemdesign, mekanisk utformning, hållfasthetsberäkning, utveckling av elektronik, programmering, dokumentation och certifiering.

Som elektronikkonstruktör kommer du att tillhöra utvecklingsteamet som idag består av 5 personer. Du kommer att arbeta hårdvarunära med att utveckla och designa elektronik till såväl befintliga som nya produkter. Du utvecklar elektronikscheman, väljer komponenter och gör mönsterkortslayout. Du kommer ha förmånen att ha kontor och prototypverkstad under samma tak, vilket gör att du kan arbeta väldigt kreativt och praktiskt.

Du erbjuds

 • Ett utvecklande arbete i ett marknadsledande och expansivt företag
 • Att vara en del av ett högkvalificerat team som tillsammans strävar efter de mest innovativa lösningarna
 • En familjär arbetsplats med hög trivsel och låg personalomsättning

Arbetsuppgifter

 • Utveckling och konstruktion av kretskort, både analogt och digitalt, exempelvis kraftomvandlare, interfacekort och modulkort
 • Bygge/lödning av prototyper
 • Design av kablage för kraft och data
 • Framtagning av testutrustning
 • Teknisk dokumentering; ritningar, monterings- och testinstruktioner

Vi söker dig som

 • Har flerårig elektronikkompetens, analogt och digitalt
 • Är mycket praktiskt orienterad med ett stort tekniskt intresse och har god förmåga att löda
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken används internt och externt
 • Har erfarenhet av elektronikkonstruktionsverktyg

Det är meriterande om du:

 • Har kunskaper om miljökrav kring elektronikdesign, EMC etc
 • Har förståelse för produktionsprocessen
 • Har kunskap eller intresse för nätverk och datorkomponenter

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självutvecklande
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

navAero Avionics AB

navAero Avionics utvecklar, tillverkar, certifierar och säljer utrustning för flyget inom EFB och IFE. EFB står för Electronic Flight Bag och är ett datoriserat hjälpmedel för piloter i deras arbete i cockpit. IFE står för In-Flight Entertainment och är system för passagerarunderhållning – streaming av film och musik samt uppkopping mot internet via satellitlänk. navAeros kunder är flygbolag över hela världen. De håller egna tillstånd för design, tillverkning och reparation av utrustning för flyget; DOA, POA och P145. Sedan 2015 är navAero ett dotterbolag till Anuvu som är ledande inom lösningar för uppkoppling av mobila enheter så som flygplan och fartyg, och har egna system för passagerarunderhållning och licensiering av film och musik.

Bli direktrekryterad till navAero Avionics AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Tina Rabnell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103101

Ansök här