My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102954

Elingenjör som vill växa i ett stort internationellt bolag

Om du har ett stort intresse inom El- och teleområdet och vill jobba på ett spännande företag, så är det här en tjänst för dig! Vi söker just nu flera ingenjörer inom El- och Teleteknik till olika projekt på AFRY:s kontor i Västra Sverige.

Ansök här

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

AFRY har många unika och spännande projekt på gång och för att möta den ökande efterfrågan söker vi just nu flera personer som vill arbeta som elingenjör inom el- och telesystem hos vår kund AFRY. Tjänsten relaterar till uppdrag inom exempelvis projektledning av el- och teleinstallationer i olika typer av byggnader, och du kommer att tillhöra divisionen Infrastructure. Projekten återfinns främst inom ny- och ombyggnad av sjukhus, skolor, kontor, bostäder, handel, industri och andra offentliga och privata fastigheter.

Uppdragen är lokaliserade i Göteborg med omnejd såsom Borås, Varberg, Uddevalla och Trollhättan. De flesta av uppdragen är inom närområdet, men kan även sträcka sig över andra områden i Sverige och utomlands. AFRY är ett kompetensföretag och en arbetsplats som ger dig stort förtroende i ditt arbete och stöttning när det behövs, då spetskunskapen och resurserna finns inom företaget. Det finns möjlighet att diskutera flexibilitet i arbetet.

För att lyckas i rollen är personliga egenskaper av stor vikt där vi ser att du är anpassningsbar för att kunna hantera varierande projekt och förändringar i dessa. Dessutom är det viktigt att vara kommunikativ då dialog kommer att föras med andra i projekten, samt för att låta projekten utvecklas i rätt riktning. Att du även har samarbetsförmåga och är lösningsorienterad är något som värderas högt, för att kunna upprätthålla en god motivation på arbetsplatsen och för att kunna lösa de problem som uppstår.

Du erbjuds

 • Arbete på ett stort internationellt bolag i Västra Sverige, som är en attraktiv arbetsplats att ha på sitt CV
 • Goda möjligheter att utvecklas mot uppdragsledning
 • Goda möjligheter att så småningom växa internt inom företaget

Vi söker dig som

 • Har en elteknisk utbildning på gymnasie-, eftergymnasial- eller på högskolenivå.
 • Har några års arbetslivserfarenhet som elkonsult eller vad kunden anser likvärdigt.
 • Har obehindrade språkkunskaper i svenska, i tal och skrift.

Det är meriterande om du har

 • Arbetat i Revit och AutoCad
 • Arbetat i projektform
 • Erfarenhet i annat CAD program

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Anpassningsförmåga
 • Kommunikativ
 • Samarbetsförmåga
 • Lösningsorienterad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Inas Arif eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102954

Ansök här