My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103459

Elkonstruktör till Granitor Electro!

Granitor Electro Aktiebolag

Är du redo för nästa steg? Hos Granitor Electro får du inte bara chansen att växa proffesionellt inom elkonstruktion och säkerhetslösningar, utan också möjligheten att vara en del av ett väletablerat företag med en trivsam och utvecklande arbetsmiljö. Sök tjänsten redan idag!

Ansök här

Företag: Granitor Electro Aktiebolag

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Efter överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. De arbetar med högkvalitativa entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur, fastigheter och industri. Företaget specialiserar sig på elinstallation och service, säkerhetslösningar samt fastighetsautomation. På Granitor Electro prioriteras både personlig och professionell utveckling, samtidigt som man värnar om en sammanhållen och familjär arbetskultur som främjar trivsel.

I rollen som elkonstruktör kommer du att fokusera på säkerhetslösningar inom infrastruktursektorn och arbeta i området Security. Detta innefattar en rad områden såsom kameraövervakning, passagesystem och olika typer av larmfunktioner. Ditt arbete kommer att omfatta elkonstruktion i AutoCAD, skapande av elscheman, arbete med apparatskåp, upprätthållning av system- och funktionsbeskrivningar samt dokumentation i Officepaketet. Du kommer samarbeta med erfarna kollegor i olika roller, så som tekniker och projektingenjörer. Arbetet sker i huvudsak från kontoret i Arendal, men även platsbesök kan förekomma där du får se projekten i sin helhet.

Du erbjuds

 • En spännande roll med varierande arbetsuppgifter
 • Goda utvecklings- och karriärmöjligheter
 • En familjär arbetsplats med stort fokus på sammanhållning och trivsel bland sina medarbetare

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Detta uppdrag är en säkerhetsklassad tjänst och säkerhetsprövning kommer genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi söker dig som

 • Kan tala och skriva obehindrat på svenska och kommunicera på engelska
 • Har gått en eftergymnasial utbildning inom el/konstruktion
 • Har minst 1,5 år av praktisk erfarenhet av konstruktion och uppdatering av elritningar
 • Besitter kunskap inom apparatskåp, styrskåp och installationer från tidigare utbildning/tidigare tjänster
 • Har körkort B
 • Har goda kunskaper i Office paketet

Det är meriterande om du har

 • Tidigare arbetat med teletekniska ritningar, så som brandlarm och inbrottslarm

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Granitor Electro Aktiebolag

Läs mer om Granitor Electro här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Eira Westberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103459

Ansök här