My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103870

Energy controller till AFRY

ÅF-Infrastructure AB

Trivs du i en roll där du får kombinera ditt intresse för energi och ekonomi med att bygga kundrelationer och ge service i toppklass? Vill du dessutom ingå i ett team som värnar om varandra och som arbetar för att skapa hållbara lösningar inför framtiden? Då är det här tjänsten för dig! AFRY i Helsingborg söker nu en Energy controller.

Ansök här

Företag: ÅF-Infrastructure AB

Plats: Helsingborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nu får du chansen att vara en del av ett globalt företag med expertkompetenser inom infrastruktur, industri och energi. Du kommer att ingå i ett team med fem medarbetare som ansvarar för insamling, kvalitetssäkring, visualisering och analysering av energidata. Du kommer att utifrån det egenutvecklade verktyget Energy Controller följa upp och analysera energidata samt skapa handlingsplaner utifrån de slutsatser du drar. I rollen kommer även en hel del kontakt med kunder att förekomma vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga samt att du tycker om att samarbeta med andra.

Du erbjuds

 • Att få vara en del av ett team som brinner för att skapa hållbara energilösningar för framtiden
 • En gedigen introduktion tillsammans med erfarna medarbetare för att skapa de bästa förutsättningarna för det framtida arbetet
 • Utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Insamling av energiförbrukningsdata
 • Sammanställning och kvalitetskontroll av energidata
 • Månadsvis redovisning till kunder
 • Vara en central kontaktperson för kunderna

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning med fördel inom miljö, el eller energi
 • Är obehindrad i både svenska och engelska, i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i Excel och Office-paketet

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av program som exempelvis SQL och/eller Access.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ÅF-Infrastructure AB

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Josefine Kühler eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103870

Ansök här