My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103156

Fullstack utvecklare till innovativt SAAS bolag

Visionera Aktiebolag

Har du ett par års erfarenhet som utvecklare och vill få möjlighet att utvecklas snabbt inom rollen som fullstackutvecklare? Här får du jobba tillsammans med duktiga och trevliga kollegor på det centralt belägna kontoret vid Odenplan. Som fullstack utvecklare kommer du tillsammans med Visionera att växa och utvecklas med tiden. Du kommer få stor inblick i företaget och spela en viktig roll för den fortsatta tillväxtresa. För dig som trivs i en miljö fylld med innovation, energi och utmaningar är Visionera rätt plats!

Ansök här

Företag: Visionera Aktiebolag

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Visionera är ett innovativt mjukvaruföretag som utvecklar verksamhetsstödssystem för alla typer av företag och industrier. De har stor erfarenhet av att hjälpa sina kunder att effektivisera interna processer med olika former av IT-produkter och support. Visionera är idag ledande inom SAAS tjänster och erbjuder dessutom konsulttjänster i sin tjänst- och produktportfölj. Det är ett mindre företag med höga mål och stort hjärta. Beslutsvägarna är korta och du kommer att få en god inblick i hela företagets verksamhet där dina tankar och idéer värdesätts. Visioneras kunder finns över hela världen!

”På Visionera lär man sig något nytt varje dag, med högt i tak arbetar vi på att utvecklas tillsammans kontinuerligt. Man får också vara med och påverka direkt i en platt organisation och vara drivande i arbetet framåt med produkterna” - Mattias Larsson, Lead Developer

Du erbjuds

 • En god introduktion, vidareutbildningar och mentor för att du på bästa sätt ska komma in i arbetet och utvecklas tillsammans med Visionera
 • Ett jobb där ditt privatliv värdesätts. Vi tror att du mår som bäst och presterar som bäst när du får tid för träning, gaming, familj eller andra saker som just du brinner för.
 • Visar du framfötterna är möjligheterna oändliga! Här kan du växa som person och i din roll, samt ta del av andra aspekter av produktutvecklingen. Det finns exempelvis möjligheter att på sikt arbeta som senior utvecklare, team lead, eller inom test eller UX design.
 • Visionera säljer sin egen produkt vilket innebär att säljare och supporten sitter bredvid dig och därmed är du nära kunderna och ser produkten leva.

Hos Visionera arbetar du med den egenutvecklade SAAS applikation, VisionFlow. Detta system används både av Visionera själva samt av kunderna i deras arbetsprocesser. VisionFlow är ett system för ITSM, ärendehantering och CRM som effektiviserar verksamheter och förenklar kommunikationen mellan avdelningar och team i en gemensamt lösning. VisionFlow kan även integreras med andra system vilket gör att det blir ännu mer kraftfullt. Tack vare VisionFlows konkurrenskraft är Visionera uppe och spelar med de större aktörer trots att de är ett mindre företag. Då systemet är stort och utvecklas från grunden in-house på Visionera, så kommer du som utvecklare sällan känna att du gör samma sak om och om igen trots att du arbetar med samma produkt.

Här arbetar du projektbaserat med kundspecifika anpassningar av VisionFlow för att ge kunden den bästa lösningen för sin verksamhet och få ut så mycket som möjligt från sitt användande av VisionFlow.

Arbetsuppgifter:

 • Utveckla gränssnitt i Sencha EXT JS (ett Javascript ramverk)
 • Utveckla ny funktionalitet i systemet, både på klient- och serversidan
 • Arbeta med infrastruktur, drift och underhåll av systemlösningen tillsammans med kollegorna i DevOps-teamet
 • Support och åtgärd av buggar
 • Utveckla och förbättra mobilappen för systemet

Vi söker dig som

 • Har en avslutad civil- eller högskoleingenjörsexamen inom datateknik eller motsvarande område
 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare
 • Har goda kunskaper i Java och JavaScript
 • Har jobbat aktivt med databaser på olika sätt som tex MSSQL och MySQL, samt vill lära sig mer om optimering av dem
 • Har grundläggande kunskaper av webbutveckling, CSS och HTML
 • Har ett intresse av att arbeta med hela applikationsstacken, inklusive infrastruktur
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att arbeta med infrastruktur eller intresse för att lära dig

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Självutvecklande, med en viljan att utforska och lära sig ny saker

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work och ansvarig rekryterare Jessica Billquist på jessica.billquist@academicwork.se eller rekryteringskoordinator Minna Loosaar på minna.loosaar@academicwork.se .

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Visionera Aktiebolag

Läs mer om Visionera här!

Bli direktrekryterad till Visionera Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jessica Billquist eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103156

Ansök här