My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103117

Innesäljare till JMS Vattenrening i Örebro!

JMS Vattenrening i Örebro AB

Är du en relationsbyggare som vill utvecklas inom sälj? Drivs du av att arbeta med att ge kunder bästa tänkbara service? Som kundservicemedarbetare hos JMS Vattenrening kommer du att arbeta från deras kontor i Örebro med närhet till verksamheten och härliga kollegor. Sök redan idag!

Ansök här

Företag: JMS Vattenrening i Örebro AB

Plats: Örebro

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Hos JMS Vattenrening kommer du att ingå i ett team med tekniker, säljare och övrig personal. Du kommer att arbeta både i kontorslandskapet och i den fysiska butiken, allt i ljusa lokaler där verksamheten består av lokalkontor, huvudkontor, butik och centrallager. Din introduktion kommer att utformas efter dina behov tillsammans med din närmsta chef.

JMS Vattenrening erbjuder produkter inom vattenrening och du kommer att ansvara över arbetet kopplat till eftermarknad och befintliga kunder. Utifrån kundregister kommer du att ha uppsökande telefonkontakt med kunder med mål att sälja och boka in service ute hos kunderna. Hos JMS Vattenrening är ett affärsmässigt tänk avgörande då du arbetar nära affären och stöttar försäljning och leverans gentemot kund. Du är väl insatt i företagets uppsatta mål och vision, något som vi tror att du som söker motiveras av. Du levererar en hög nivå av service både i kontakten med dina kollegor och kunder, och tycker om att överträffa förväntningar genom att hitta lösningar på behov och problem.

Arbetsuppgifter

 • Boka ut servicetekniker till kunder över telefon
 • Vara tillgänglig för kunders förfrågningar och erbjuda bästa möjliga service
 • Arbeta med uppföljning av kunder
 • Koordinera dina kollegors kalender med kundbokningar
 • Hjälpa kunder i deras showroom

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i arbetet
 • Har goda kunskaper i Office-paketet Det är meriterande om du har
 • Tidigare telefonvana inom försäljning
 • Erfarenhet inom teknikbranschen
 • Erfarenhet inom koordinering
 • Arbetat i något affärssystem, önskvärt Pyramid Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
 • Serviceinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

JMS Vattenrening i Örebro AB

JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. Idag finns dom på mer än 30 orter över hela landet. Dom är en trygg partner under hela processen och finns med från första kontakt till installation. Läs gärna mer om JMS Vattenrening här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Louise Jylebäck eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103117

Ansök här