My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103798

IT Specialist till Svenska Mässan Gothia Towers

Svenska Mässan Gothia Towers AB

"En IT-Specialists arbetsdag är inte den andra lik och kräver en hög grad av anpassningsförmåga och problemlösningsförmåga, med en kontinuerlig strävan efter att förbättra och skydda organisationens tekniska resurser" - Markus, Svenska Mässan Gothia Towers

Ansök här

Företag: Svenska Mässan Gothia Towers AB

Plats: Centrala Göteborg

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse eller Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Var med och utveckla Svenska Mässan Gothia Towers till Europas mest attraktiva mötesplats! Svenska mässan söker en IT-Specialist till sitt team inom Technology och nu har du chansen att vara en viktig nyckelspelare i de digitala förändringar som kommer ske i en spännande, levande och komplex miljö. I nära samarbete med verksamheten utvecklar och förvaltar du och dina medarbetare digitala tjänster för att effektivt leverera kundnytta, attraktiva kundupplevelser och effektiva verksamhetsprocesser. Här har du möjlighet att påverka i din roll samt arbeta med kärnan på plats i verksamheten.

En arbetsdag för dig som IT-Specialist börjar vanligtvis med ett standup-möte. Under detta korta, stående möte diskuterar teamet dagens agenda, delar uppdateringar och lyfter eventuella hinder som kan påverka deras arbete. Efter mötet kan du som IT-Specialisten ägna dig åt att hantera inkomna ärenden via deras ärendehanteringssystem eller arbetsuppgifter som är tilldelade inom olika projekt.

Du kommer ingå i teamet Technology tillsammans med 5 andra personer. Du och ditt team tillhör Digital Services-avdelningen, där sammanlagt 25 personer arbetar. Det är en miljö där nära samarbete med andra team är centralt. I början av din anställning kommer du att lära känna verksamhetens olika områden med vägledning av din närmsta chef.

Du erbjuds

I rollen erbjuds du en varierande och händelserik vardag samtidigt som du arbetar inom ett högprioriterat område hos ett av Sveriges mest kända varumärken. Vidare erbjuds du även:

 • Vara med i början av teamets etablering, påverka gruppen och utformningen av rollen samtidigt som du fördjupar dina kunskaper inom IT-området.
 • Balans mellan arbetsliv och privatliv, arbetsgivare som värnar om våra medarbetares hälsa.
 • En unik och spännande arbetsplats genomsyrad av frihet under ansvar och stort förtroende.
 • Vara delaktig i en tillväxtresa.

Arbetsuppgifter

 • Dina huvudsakliga ansvarsområden i rollen som IT-Specialist inkluderar nätverksadministration, där du övervakar och underhåller nätverksinfrastrukturen, löser nätverksrelaterade problem och säkerställer en stabil och säker nätverksanslutning.
 • Du kommer hantera datacenter och serveradministration, med uppgifter som underhåll, uppdateringar, installationer och konfiguration av hård- och mjukvaror för att säkerställa effektiva system.
 • Du kommer vara involverad i support och felsökning, där du svarar på och hanterar IT-relaterade frågor och problem på andra eller tredjelinjens nivå.
 • I rollen agerar du även som beställare och följer upp arbetet mot driftpartner och andra systemleverantörer.
 • Du deltar du i olika projekt, från implementering av nya teknologier till genomförande av stora systemuppdateringar eller migrationer.
 • Dokumentation

Vi söker dig som

 • Har några års erfarenhet av arbete med IT-infrastruktur, nätverkshantering eller systemadministration
 • Har erfarenhet av nätverksteknologier (LAN/WAN), inklusive erfarenhet av routrar, switchar och brandväggar
 • Har erfarenhet av serveradministration, inklusive Windows och/eller Linux-operativsystem
 • Har kunskap om molntjänster så som Azure
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Har godkänt belastningsregister

Det är meriterande om du har

 • Har en eftergymnasial utbildning inom datavetenskap, informationsteknologi, systemvetenskap eller liknande
 • Har erfarenhet av att hantera och konfigurera virtuella miljöer, såsom Nutanix AHV
 • Har certifieringar inom relevanta teknologier och plattformar, såsom Microsoft, Cisco, Arista eller Nutanix

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Flexibel
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten
 • Samarbetsinriktad

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din potential. Hos Svenska Mässan Gothia Towers har du möjlighet att växa och utvecklas samt vara en del av en miljö där framåtanda och lösningsorientering är nyckelorden. De tror på att hitta lösningar istället för att identifiera problem – en attityd som präglar deras företagskultur. Vi tror att du är prestigelös och har en nyfikenhet i vad som sker i de senaste IT-trenderna och teknologierna.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Svenska Mässan Gothia Towers AB

Här kan du läsa mer om Svenska Mässan Gothia Towers. Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Deras verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där de varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos Svenska Mässan jobbar du tillsammans med ett stort engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar dess verksamhet, både nu och för framtiden.

Bli direktrekryterad till Svenska Mässan Gothia Towers AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Olivia Simonsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103798

Ansök här