My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100804

Javautvecklare till stor och välkänd bank inom finans!

Är du i början av din karriär som gillar att arbeta i grupp, samt söker en ny utmaning att sätta tänderna i, se hit! Nu har du möjlighet att kliva in i en roll som junior javautvecklare på en av Sveriges stora och välkända bank inom finans, där du kommer arbeta i en molnbaserad plattform. En ypperlig chans att ta nästa steg i karriären, så tveka inte och skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: 1 Februari

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Åt vår kunds räkning söker vi nu en junior javautvecklare som kommer arbeta med den tekniska förflyttningen som pågår mot en molnbaserad plattform och containerteknologi. I tjänsten kommer du ingå i ett team som arbetar med system för utlandsbetalningar inom bankväsendet. Till en början kommer du arbeta som teknisk support för att sätta dig in i systemen för att sedan kliva in i en roll som javautvecklare. för att successivt börja jobba med Javautveckling.

Du erbjuds

  • En dedikerad konsultchef
  • Utvecklingsmöjligheter hos en stor aktör inom Bank

Vi söker dig som

  • Utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har erfarenhet av att programmera i Java
  • Har erfarenhet av Java EE och Git
  • Har arbetat med Teamcity/Jenkins eller motsvarande
  • Har arbetat med Scripting och Linux vid systemadministration och konfigurationer
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • Tidigare erfarenheter av att jobba på bank

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

För denna roll kommer vi väga in era personliga egenskaper och ser gärna att du är en person som gillar att arbeta i grupp, är strukturerad i ditt sätt att arbeta, initiativtagande och ser lösningar på de problem som kan uppstå!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Selma Sternersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100804

Ansök här