My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102682

Junior Automationsingenör till Nordomatic i Södertälje!

Nu söker Nordomatic en junior automationsingenjör som kommer få arbeta i med spännande och kvalificerade projekt inom fastighetsautomation. Här kommer du i kontakt med avancerad och nyskapande teknik och få arbeta i en grupp med riktigt bra sammanhållning. Låter det som något för dig? Ansök redan idag!

Ansök här

Företag: Nordomatic Aktiebolag

Plats: Södertälje

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper sina kunder att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Idag har Nordomatic verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Holland och Belgien. Här kommer du ingå i ett team med 6 andra automationsingenjörer med god sammanhållning som ser fram emot att välkomna sin nya kollega.

I rollen som automationsingenjör kommer du få arbeta med spännande projekt inom fastighetsautomation och arbeta med programmering av Nordomatics olika lösningar. Det kan exempelvis handla om styrning av inomhusklimatet i fastigheterna och att ventilationen fungerar på rätt sätt. Projekten är av varierande karaktär och kan beröra enklare värmecentraler till stora komplicerade lösningar inom automation. Du kommer också åka ut till projekten och testa programmeringen i anläggningarna. Med andra ord är det en varierande roll där du kommer få utvecklas massor!

Du erbjuds

  • Bli en del av ett bolag med stort fokus på hållbarhet
  • Få arbeta med den nyaste tekniken på ett resultatdrivet och inkluderande bolag

Vi söker dig som

  • Har eftergymnasial utbildning inom exempelvis automation, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har goda kunskaper om el och elsäkerhet samt innehar systemkunskap
  • Har erfarenhet av antingen Saia, Beckhoff, Fidelix eller annat styrfabrikat
  • Kan uttrycka dig obegränsat på både svenska och engelska

Utöver dom tekniska kraven kommer vi i rekryteringsprocessen lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten. För att lyckas och trivas i rollen är du duktig på att skapa förtroende samt att uppfatta och tillmötesgå kundernas behov. Du har ett framstående intresse för teknik och energibesparing, och en stark vilja att driva Nordomatics affärsidé framåt. Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work, men framöver kommer du bli anställd direkt av Nordomatic. Vi söker med andra ord dig som är ute efter en långsiktig utmaning!

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Serviceminded
  • Flexibel
  • Har god samarbetsförmåga.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Hanna Agbelin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på hanna.agbelin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102682

Ansök här