My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102752

Junior valideringsingenjör till Luftfartsverket

Har du ett brinnande intresse för teknik och flyg? Tycker du dessutom att det verkar spännande att arbeta i en miljö där du kan vara med och påverka en viktig del av samhället? Då har du nu chansen till en flygande start i karriären som junior valideringsingenjör på Sturup! Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Ansök här

Plats: Sturup, Malmö Airport

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

LFV är ett statligt affärsverk som har som huvuduppgift att tillhandahålla en säker, effektiv och miljöanpassad flygtrafiktjänst för civil och militär luftfart. LFV erbjuder smarta lösningar för framtidens flyg, där det är fokus på teknisk utveckling och forskning, både nationellt och globalt. Genom samarbeten internationellt i olika former utvecklar LFV det europeiska luftrummet och med sin ledande position bidrar de med avancerade lösningar i de olika projekten de deltar i. Bland annat var LFV först i världen med att lansera och operativt driva fjärrstyrd flygtrafikledning (Remote Tower Services) som innebär flygtrafikledning på distans.

Som valideringsingenjör på LFV kommer du framför allt arbeta i projektform, både nationellt och internationellt. Arbetet kommer bland annat att innebära att du jobbar nära dina kollegor med implementering av prototyper, verifiering och integration av delsystem i LFVs testmiljöer.

Du erbjuds

 • En fot in på ett företag som vill satsa på dig och din utveckling
 • Ett långsiktigt uppdrag där du har goda möjligheter att på sikt gå vidare internt
 • Personlig coachning från din konsultchef på Academic Work likväl som från din närmsta kontaktperson på Luftfartsverket

Arbetsuppgifter

 • Driva processen från kravspecifikation till validering och lösning
 • Analysera både hårda och mjuka värden i arbetet
 • Planering och ledning av valideringsövningar
 • Testning och verifiering av valideringsmiljön
 • Uppföljning och rapportering

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom till exempel teknisk fysik, maskinteknik, datateknik, farkostteknik, rymdteknik eller liknande teknisk ingenjörsutbildning
 • Har ett teknikintresse samt ett intresse för flyg
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

 • Arbetat med liknande arbetsuppgifter
 • Intresse/tidigare kunskap från ATM och luftfartsområdet

Tjänsten passar dig som har ett intresse för flyg och vill vara med och bidra till infrastrukturen och tillhandahålla något som är samhällskritiskt. Tjänsten passar även dig om du gillar att ha flera olika kontaktytor, är nyfiken och trivs i att jobba i en prestigelös miljö. Tjänsten innebär både perioder av mycket social kontakt med kollegor och samarbetspartners och perioder av egen analys av mätvärden, för att passa i denna roll är det viktigt att du trivs med båda dessa sätten att arbeta.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande

Som person är du nyfiken och håller dig gärna uppdaterad kring ny teknik. Du är alltid redo att testa nya infallsvinklar på problem samtidigt som du kan förhålla dig till de regler och normer som ändå krävs i branschen. Vidare är du en självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt driver dina processer framåt så att de leder i målets riktning. I rollen som valideringsingenjör är det också viktigt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra människor för att nå gemensamma mål. Vi tror också att du som söker har en analytisk förmåga och kan identifiera egna långsiktiga mål och skapa planer för hur dessa ska nås.

Då du kommer att säkerhetsklassas på LFV krävs det att du är svensk medborgare.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Josefine Kühler eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102752

Ansök här