My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104394

Kampanjsäljare till Presto i Malmö!

Söker du efter en meningsfull och givande karriär där du kan hjälpa till att rädda liv? Vill du vara en del av ett företag som fokuserar på att skydda människor mot brandrisker och andra faror samtidigt som du har möjlighet att utveckla din försäljningskompetens? Då har vi en position som kommer att tända en gnista inom dig!

Ansök här

Företag: Presto AB

Plats: Östergatan 20, Malmö

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående, start 21 Maj

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Plötsligt händer det som inte får ske, en brand bryter ut eller någon skadas. En olycka kan få förödande konsekvenser för en verksamhet. Men med rätt skydd går det att undvika eller snabbt hantera om det inträffar. På Presto arbetar erfarna och kunniga medarbetare som är specialiserade på att minimera risker inom olika verksamheter och lokaler. Genom högkvalitativ rådgivning, utbildning, skyddsprodukter och service, hjälper Presto företag och organisationer att skapa en trygg arbetsmiljö för sina medarbetare och skydda sina tillgångar.

Presto grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. De erbjuder även marknadens bredaste sortiment av arbetsmiljö- och säkerhetsutbildningar samt expertis inom hantering och underhåll av skyddsrum, allt för att uppfylla gällande lagar och regler och skapa en trygg verksamhet för Prestos kunder.

Om Rollen

Som kampanjsäljare för Presto ansvarar du för kontakten med skyddsrumsinnehavare runt om i Sverige. I första steget köper kunden en inventering av sitt skyddsrum och i vidare dialog erbjuder du kunden hjälp med de åtgärder som kan behöva vidtas. Därefter erbjuder vi kunden ett årligt underhåll av skyddsrummet för att bibehålla sin standard och funktion. Ditt arbetsområde kan variera under din anställning på Presto helt beroende på de kampanjer och initiativ som bedrivs, men för närvarande kommer ditt fokus att ligga på Sveriges alla skyddsrum.

Presto jobbar tillsammans för att alla Sveriges skyddsrum ska vid behov kunna iordningställas ordentligt och inom rätt tidsram, du är den viktiga länken mellan kunden och Presto.

Du erbjuds

 • Marknadsmässig lön med ett välarbetat bonusprogram
 • En gedigen introduktion och utbildning med säljtränare för att du ska få rätt förutsättningar att briljera i din roll
 • Goda karriärsmöjligher då bolagets utveckling är stark och omfattande
 • En positiv arbetsmiljö som skapar gemenskap genom säljtävlingar och andra aktiviteter.

Vi söker dig som

 • Brinner för att utveckla nya affärer och har en stark kommunikativ sida
 • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska både i tal och skrift, detta då språket används dagligen i kontakt med kunder.

Meriterande

 • Har erfarenhet av försäljning, från exempelvis serviceyrken att arbeta på callcenter, inom detaljhandeln, B2B eller kundtjänst

Vi söker dig som är

 • Resultatinriktad
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Flexibel
 • Nätverkande

Övrig information

 • Start: Omgående, 21 Maj.
 • Omfattning: Heltid, kontorstider.
 • Placering: Centrala Malmö

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Presto AB

Läs mer om Presto här !

Bli direktrekryterad till Presto AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Kajsa Andersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104394

Ansök här