My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102759

Karriärmöjlighet inom elektronik hos VMI International!

VMI Vibrations Mätinstrument International AB

Har du erfarenhet inom elektronik och är redo för nästa utmaning i karriären? Är du självgående och vill arbeta på ett företag där samtliga medarbetare besitter ett stort tekniskt intresse? Titta då hit! Som elektronikmontör hos VMI International kommer du erbjudas mycket eget ansvar i ditt arbete samt goda utvecklingsmöjligheter i din roll. Du kommer välkomnas till en prestigelös arbetsplats och få möjlighet att arbeta med spännande tekniker och produkter. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Företag: VMI Vibrations Mätinstrument International AB

Plats: Linköping

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

VMI utvecklar och tillverkar vibrationsmätinstrument, maskintillståndsövervakningsutrustning och mjukvara med användarfunktionalitet i åtanke. Deras produkter är utvecklade från över 30 års erfarenhet och designade för att uppnå alla nödvändiga parametrar för att utföra en tillförlitlig maskinanalys. VMI’s produkter används flitigt inom industrin och de har distributörer över hela världen.

Som elektronikmontör kommer du vara placerad på VMI’s kontor i Linköping. Du kommer arbeta med montering och kalibrering av VMI’s produkter samt med felsökning och reparation. I rollen kommer du även ha en del kundkontakt via mail och telefon och erbjudas möjlighet till att resa internationellt. Tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse och som vill utvecklas inom din profession och arbeta med mycket eget ansvar.

Du erbjuds:

 • En tjänst på ett stabilt företag där du erbjuds stora möjligheter till att vara med och påverka i bolaget.
 • Ett fritt och självständigt arbete där du erbjuds mycket frihet under ansvar.
 • En roll där du får chans att arbeta med spännande teknik och utveckla din kompetens inom området.
 • En fot in i en spännande bransch där du får möjlighet att arbeta med engagerade och kompetenta kollegor.
 • Möjlighet att resa internationellt i tjänsten.

Arbetsuppgifter

 • Montering och kalibrering av VMI's produkter.
 • Felsökning, reparation och modifiering av de olika produkterna.
 • Assistera kunder runt om i världen via mail och telefon.

Vi söker dig som

 • Har god komponentkännedom och förståelse för hur olika komponenter fungerar i kopplingsscheman samt på ett kretskort. Denna kunskap har du förmodligen fått via högskoleutbildning eller arbetslivserfarenhet inom elektronik.
 • Har ett stort tekniskt intresse och nyfikenhet.
 • Har en god dator- och systemvana.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av kretskortsdesign.
 • Erfarenhet av hårdvarunära programmering.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

VMI Vibrations Mätinstrument International AB

VMI utvecklar och tillverkar vibrationsmätinstrument, maskintillståndsövervakningsutrustning och mjukvara med användarfunktionalitet i åtanke. Våra produkter är utvecklade från över 30 års erfarenhet och designade för att uppnå alla nödvändiga parametrar för att utföra en tillförlitlig maskinanalys. Våra produkter används flitigt inom industrin och vi tror att vår framgång kommer från vårt fokus på enkelhet med ett högt förhållande mellan prestanda och kostnad. VMI har distributörer över hela världen och vi fortsätter att gå framåt och etablera nya marknader i utvecklingsområden. Styrkan i vårt produktsortiment kommer genom utveckling som involverat några av världens ledande yrkesmän inom vibrationsanalys.

Bli direktrekryterad till VMI Vibrations Mätinstrument International AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petra Svensson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102759

Ansök här