My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104096

Kundtjänstmedarbetare till Edwards Lifesciences Nordic AB

Edwards Lifesciences Nordic AB

Vill du bli en del av ett företag som är globalt ledande inom patient-fokuserad medicin för hjärtsjukdomar? Då kan du vara personen vi letar efter! Edwards Lifesciences söker nu du som är studerande och som vill jobba som kundtjänstmedarbetare. Rollen kommer fokusera på att hjälpa Edward Lifesciences kunder med deras ärenden samt ansvara för de inkommande ordrarna. Sök redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

Ansök här

Företag: Edwards Lifesciences Nordic AB

Plats: Centrala Malmö

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Deltid, ca 12 h/vecka

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

1958 grudndes Edwards Lifesciences med målet att tillsammans med läkare utveckla produkter designade med målet att få människor att leva längre, hälsosammare och mer produktiva liv. Edwards Lifesciences är ett företag med sunda värderingar där du får möjlighet att bidra till ett företag som räddar liv.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att ansvara över orderprocesser och följa upp med deras kunder. Du kommer vara en viktig nyckelspelare för deras kundtjänst och orderavdelning.

Edwards Lifesciences letar nu efter en student som tar examen tidigast under 2026 och som har möjlighet att arbeta cirka 12 timmar i veckan vid sidan av studierna. Arbetstiderna är måndag till fredag 8-16. Vi söker dig som också har möjlighet att arbeta heltid under ca 5-6 veckor av sommaren när företaget behöver mer täckning av personal vid semestertider.

Arbetsuppgifter

 • Hantering av ordrar under hela processen.
 • Kommunikation med kunder och internt.
 • Hantering av lager och inventering.
 • Arkivering och dokumentering av dokument.
 • Hantering av klagomål.

Vi söker dig som

 • Är studerande på högskola/universitet och tar examen tidigast januari 2026.
 • Talar flytande engelska samt ett nordiskt språk såsom danska, norska, svenska. Det förekommer omfattande kommunikation mellan de nordiska länderna, vilket då är centralt för rollen att det finns en grundläggande förståelse för dessa språk.
 • Har goda datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet
 • Har erfarenhet inom kundtjänst/service

Det är meriterande om du har

 • Kunskap gällande ERP software (e.g. JDE) är meriterande.
 • Är flytande i finska, norska eller danska.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Kommunikativ
 • Problemlösare

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Edwards Lifesciences Nordic AB

Edwards Lifesciences arbetar för att skapa en enhetlig gemenskap mellan patienter, kollegor och kunder med målet att förbättra livskvalitén över hela världen. Deras resultat gynnar kunder, patienter, kollegor och aktieägare. Edward Lifesciences firar framgång och arbetar ständigt med att utmana gränserna.

Läs mer om Edwards Lifesciences här: Who We Are | Edwards Lifesciences

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Nellie Engström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104096

Ansök här