My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103223

Labbansvarig till RTI Group!

RTI Group AB

Vill du vara en del av ett världsledande företag inom medicinsk teknik? RTI Group söker nu en labbansvarig för sitt team i Göteborg. Ta chansen att leda och driva fram innovation inom kvalitetssäkring av röntgenanvändning - ansök idag!

Ansök här

Företag: RTI Group AB

Plats: Mölndal

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Efter överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

RTI Group är en världsledande leverantör av produkter som används för kvalitetssäkring av röntgen inom sjukvården runtom i världen. RTIs produkter och lösningar gör det möjligt att säkerställa att röntgenenheter är optimerade och säkra med syfte att undvika onödig strålning vid patientundersökningar. Produkterna är i många avseenden tekniskt avancerade och återkommer med vissa intervaller för omkalibrering och service. Design, tillverkning och kalibrering utförs i Sverige men RTI har även försäljningskontor runt om i Europa, Amerika, Asien och representeras av upp till 100 distributörer över hela världen.

RTI ska just nu stärka upp organisationen med en labbansvarig till deras team i Göteborg. Som labbansvarig hos RTI Group kommer du att arbeta i framkant av teknisk utveckling och spela en avgörande roll för att säkerställa högsta standard i labbet. Som labbansvarig har du ett övergripande ansvar för RTIs kalibreringslabb och dess kvalitet samt ackreditering (ISO17025). Tillsammans med den tekniskt ansvarige hanterar du metoderna som används och ansvarar för utrustning, utveckling och förbättringar inom ditt ansvarsområde. Du ansvarar för det dagliga arbetet inom service och produktion för det team som arbetar i labbet. Du planerar arbetet efter tillgängliga resurser och drivs av att hitta förbättringar när det gäller processer och arbetssätt. Dessutom inkluderas ansvaret för ett labb i USA, vilket innebär att du får möjligheten att resa till New Jersey ungefär en gång i kvartalet.

Du erbjuds

 • En unik möjlighet att vara en nyckelperson i ett internationellt företag
 • Delta i spännande projekt och samarbeta med ett engagerat och kompetent team

Vi söker dig som

 • Har en relevant universitets-/högskoleutbildning som exempelvis elektronik eller mekatronik
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från relevant område, exempelvis labbverksamhet
 • Trivs med att driva arbeten och processer framåt tillsammans med ditt team
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av arbete med ISO 17025
 • Haft en teamlead/ansvars roll sedan innan

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

RTI Group AB

Läs mer om RTI Group här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Eira Westberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103223

Ansök här