My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103473

Lagermedarbetare till e-handelslager i Västberga!

Som lagerpersonal på e-handelslagret kommer du tillsammans med dina kollegor driva och strukturera processerna som redan är befintliga hos företaget, men också utveckla och ta ägandeskap för ett hållbart arbetssätt på lagret. Här arbetar du inom en spännande branch där jakt, friluftsliv och militär utrustning står i fokus, därför är det viktigt att du som person vill jobba tillsammans med människor som har ett stort intresse av området. På samma sätt som du själv packar och skickar iväg ordrar är administrationen minst lika viktig så allt går rätt till.

Ansök här

Plats: Västberga

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Heltid, veckodagarv

Startdatum: Så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Hos vår kund kommer du tillsammans med dina 2 kollegor på e-handelslagret ta hand om hela kedjan från att en beställning kommer in, till att kunden har sin produkt levererad. I och med ditt ansvarsområde så lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper där vi söker någon som är självgående och ordningsam.

"Vi ser hellre att du ber om ursäkt en gång, än att du gång på gång frågar vad du får göra och inte."

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Du erbjuds

Arbetsuppgifter

  • Packa och skicka iväg kunders beställningar, privatpersoner som företagskunder
  • Sköta om de administrativa delarna relaterat till orderhantering
  • Ansvara för att ordningen i lagret följ enligt struktur

Vi söker dig som

Vi söker dig som tidigare har arbetat i en liknande roll, är lättlärd och tycker om att arbeta i grupp likväl som på egen hand. Du förstår tanken med att ha ordning och reda runt omkring på ditt arbete.

För att trivas i rollen ser vi att du som söker tjänsten är en social person som inte har några problem att ta ägandeskap för dina arbetsuppgifter, samtidigt som du är flexibel och inte har några problem med att rikta fokus om det krävs i din roll.

  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Västberga Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Maya Westerberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103473

Ansök här