My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103579

Maskinoperatör till Dagabs nya automatiserade lager

Uppskattar du en teknisk och automatiserad miljö? Dagab har startat upp sitt toppmoderna lager i Bålsta, där WITRON ansvarar för automatisering och drift. Du kommer som maskinoperatör på WITRON bli en del av en organisation i världsklass som designar, tillverkar, installerar och servar helautomatiska lagersystem. Om du har en praktisk attityd, förmågan att lära dig nya saker och erfarenhet av att arbeta maskinoperatör och/eller processoperatör, kan detta vara rollen för dig! Sök idag och bli en del av teamet på Sveriges största automatiserade lager i Bålsta!

Ansök här

Företag: WIOSS Witron On Site Services Filial

Plats: Bålsta

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Witron är i grunden ett familjeägt bolag med rötter i Tyskland. De tillhandahåller system och automatiserade lagerverksamheter med serviceavtal och i detta fall för Dagab (Axfood). Du kommer att tillhöra enheten i Bålsta och arbeta tillsammans med över 200 engagerade medarbetare, där ni tillsammans driftar enheten i skift uppdelat på förmiddag, eftermiddag, natt och helg.

Du erbjuds

  • En tydlig och gedigen onboarding som ger dig bästa förutsättningar att komma in i rollen
  • En miljö i teknisk toppklass
  • En trygg arbetsplats som omfattas av kollektivavtal med marknadsmässig lön och tillhörande OB

Arbetsuppgifter

  • Rutinbaserat arbete utefter tydliga riktlinjer där du ansvarar för en eller fler maskiner i produktionsprocessen- Säkerställande för att respektive maskin fungerar optimalt i systemet- Vid fel av teknisk karaktär ansvarar du för att kontakta systemoperatörer eller tekniker på plats för att åtgärda problemet- Målet är att du på sikt ska ha kunskap om alla maskiner som finns i produktionsprocessen, och kan på så vis ta nästa kliv i din utveckling

Vi söker dig som

  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta i rollen som maskinoperatör och/eller processoperatör
  • Har ett intresse för teknik och trivs att arbeta i team
  • Har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift, meriterande med goda kunskaper i svenska
  • Med fördel har du B-körkort och egen bil

Övrig information

  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, detta är en direktrekrytering där du blir anställd av WITRON tillsvidare med 4 månaders provanställning Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli direktrekryterad till WIOSS Witron On Site Services Filial

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ilknur Kaya eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103579

Ansök här