My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103644

Mekanikkonstruktör - Husqvarna Group Power and Drive systems!

Husqvarna AB

Nu söker vi dig som vill arbeta mot konstruktion med fokus på funktionalitet. Vi ser framför oss att du frodas i tekniska miljöer där du får grotta ner dig, diskutera utfall och ta fram riktigt välfungerande komponenter. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Företag: Husqvarna AB

Plats: Huskvarna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Långsiktigt uppdrag

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Välkommen till Husqvarnas avdelning för Base Engine Technology. Här arbetar tre team som tillsammans är ca 20 kollegor med konstruktionen för roterande system och komponenter. Avdelningen tar fram alla roterande och rörliga delar i gjutet gods som cylindrar, kolvar, svänghjul, kopplingar och axlar.

Vi söker nu dig som vill arbeta med konstruktion från idé till färdig komponent. Ditt arbeta kommer kantas av samarbeten både i gruppen men också med andra avdelningar som beräkning, labb, inköp och SQA. Du behöver därför trivas i det kommunikativa samt ha en förståelse och vilja att sätta dig in i tekniska diskussioner inom till exempel rotorsaksanalys, beräkningar och simuleringar.

Vi ser gärna, och tror att du kommer trivas extra bra i detta team, om ditt intresse för teknik och fordon/motorer även återspeglas utanför arbetstid. Kanske åker du kross, brukar meka med bilen eller har andra spännande fritidsprojekt igång? Att känna igen sig i beskrivningen "tekniknörd" är ett gott tecken på att du kommer trivas i denna omgivning!

Du erbjuds

Vi förstår att alla har individuella mål och drömmar i sina karriärer. Som konsult hos oss får du stöttning i att forma din karriär i den riktning som lockar just dig. Kanske drömmer du om att en dag ha en ledande position, eller vill du istället bli specialist på ditt område? Vårt mål är att utefter din önskade riktning ge dig de rätta förutsättningarna att växa! Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

  • Har en Civil- eller högskoleingenjörsexamen inom mekanik eller maskinteknik, alternativt tar examen till sommaren
  • Har goda kunskaper i CAD, gärna Catia
  • Har ett intresse för konstruktion ur ett funktionellt perspektiv samt har en förståelse för tekniska frågeställningar som beräkning, simulering och rotorsaksanalys
  • Har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift då arbetet sker på detta språk

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet från ett liknande arbete sedan tidigare
  • Ett fritidsintresse för mekanik och fordon
  • B-körkort, då resor kan förekomma i tjänsten

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Självgående
  • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Husqvarna AB

Husqvarna Group har över 330 år av innovation i bagaget och identifierar sig själva som världens äldsta start up. Ett stort och världsledande företag sett till omsättning men ett litet och familjärt bolag i väggarna. Allas idéer välkomnas och uppskattas. Det är nära mellan avdelningarna och utvecklingsambitioner flödar i koncernen. Vad gör Husqvarna då i det dagliga arbetet? Jo de levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vilma Thunberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103644

Ansök här