My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101370

Mekanikkonstruktör till AFRY i Umeå!

ÅF-Industry AB

Arbetar du redan som mekanikkonstruktör eller har precis tagit examen och vill ta nästa steg i karriären? AFRY växer och utökar teamet i Umeå! Här får du möjlighet att utvecklas i din roll och bidra med innovativa lösningar samtidigt som du får ett helhetsansvar för leveranser av teknikintensiva automationstjänster. Läs mer nedan om hur din framtida arbetsplats kan se ut!

Ansök här

Företag: ÅF-Industry AB

Plats: Umeå

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som mekanikkonstruktör inom Advanced Manufacturing, en del av Advanced Automation på AFRY kommer du att ingå i flera spännande projekt! På det nybyggda kontoret på Umestan sitter idag ett ca 180 tal medarbetare fördelade på olika våningsplan, där du kommer att tillhöra ett team på ungefär 35 personer i olika yrkesroller.

Inom Advanced Manufacturing hjälper utvecklingsteamet sina kunder med produktionslinor bestående av robotsystem, från koncept till slutförande med service och support. En stor del av arbetet innefattar även goda samarbeten så väl internt som externt för att lära och att dela med sig av kunskap.

Du erbjuds

 • En stark kultur av att ha roligt på jobbet som präglas av kompetensutveckling
 • Interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner
 • Trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner, friskvårdsbidrag och personalrabatter samt förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar
 • En flexibel arbetsmiljö med frihet under ansvar

Arbetsuppgifter

 • Medverka från ett tidigt skede vid idé- och konceptutveckling och kalkylering till konstruktion och installation i pågående projekt och helhetsleveranser till kund
 • Arbeta med konstruktionsarbete inom allt från plast, finmekanik till specialmaskiner och tyngre konstruktioner
 • Leda, driva och ansvara för den totala leveransen
 • Arbeta i utvecklingsteam hos kund samt i projekt som bedrivs inhouse

Vi söker dig som

 • Avslutat en teknisk utbildning på högskolenivå inom relevant område, så som mekanik, maskinteknik eller produktutveckling
 • Har kunskap i Inventor, SolidWorks och Catia
 • Har B-körkort, resor förekommer i tjänsten
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då språk används i det dagliga arbetet

Vi ser det som positivt att du trivs att arbeta med breda kontaktytor och samarbeten med kund och kollegor. AFRY värdesätter dina intressen för att utvecklas inom konstruktion- och produktionsutveckling och en vilja av att leverera goda resultat!

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Innovativ
 • Självutvecklande
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ÅF-Industry AB

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning och vill accelerera omställningen mot ett hållbart samhälle! AFRY är 18,500 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. AFRY erbjuder en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställning.

Bli direktrekryterad till ÅF-Industry AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Linnea Olofsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101370

Ansök här