My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101790

Mekanikkonstruktör till EuroMaint Rail AB!

I en tid då järnvägen står i centrum för hållbara lösningar och banbrytande teknik har du nu möjligheten att göra din mark i historien. Som mekanikkonstruktör hos EuroMaint kommer du att bli en viktig kugge i det dynamiska maskineri av innovation och utveckling, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: EuroMaint Rail AB

Plats: Malmö

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Väkommen till EuroMaint, en ledande aktör inom tågunderhåll och servicetjänster för spårburna fordon. Med deras långa erfarenhet av att tillhandahålla underhålls- och servicetjänster för alla typer av tåg, är de trygga med att kunna säkerställa långvarig och pålitlig drift för spårburna fordon, inklusive passagerartåg, spårvagnar, godsvagnar, lok och arbetsmaskiner. Deras uppdrag är enkelt: att säkerställa att kundens fordon är i toppskick och du kommer att bli en viktig nyckelspelare för att det ska kunna ske!

EuroMaint erbjuder dig en stimulerande och tekniskt utvecklande roll inom en bransch med en positiv inverkan på klimatet genom att de bidrar och upprätthåller järnvägen med deras tågunderhåll. De är en framåtblickande organisation med fokus på innovation och utveckling och du får möjligheten att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta projekt inom konstruktion. De är börsnoterade och har nästan 1000 medarbetare runt om i landet, samt i Norge, med en atmosfär som genomsyras av prestigelöshet och med många härliga nära samarbeten.

Om rollen

I rollen som mekanikkonstruktör får du möjlighet att självständigt leda och ansvara för en mångfald av konstruktionsprojekt, från stora till små. Rollen är varierande då arbetsuppgifterna sträcker sig alltifrån ta fram tekniska ritningar och modeller, till att ansvara för materialval, design och 3D utskrifter. Din kontaktyta sträcker sig brett, och genom samarbete med interna medarbetare och externa kunder arbetar du tillsammans för att hitta optimala lösningar. Denna samverkan kräver inte bara teknisk kompetens utan även starka kommunikationsfärdigheter för att förstå och möta kundens behov och förväntningar.

Du erbjuds

 • Varierande roll där du får möjlighet att arbeta med både stora som små projekt där du är med från start till slut.
 • Möjlighet att arbeta i en spännande bransch där du aktivt bidrar till utvecklingen av hållbara transportlösningar.
 • Bli en del av ett engagerat team som genomsyras av prestigelöshet och hög teknisk kompetens.

Vi söker dig som

 • Har relevant eftergymnasial utbildning inom teknisk inriktning, exempelvis maskinteknik eller mekanik
 • Har arbetslivserfarenhet av en roll som mekanikkonstruktör
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då det ingår i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du

 • Är van vid att jobba självständigt och mycket praktisk erfarenhet ut av branschen
 • Har erfarenhet av att driva eller leda egna projekt

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • Samarbetsinriktad
 • Inspirerande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

EuroMaint Rail AB

Läs mer om EuroMaint här!

Bli direktrekryterad till EuroMaint Rail AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Kajsa Andersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101790

Ansök här