My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103164

Mekatronikingenjör till växande företag!

Cox Analytical Systems Sweden AB

Om du har ett stort intresse av tekniska system och vill jobba på ett etablerat familjärt företag med internationella kunder, så är det här en tjänst för dig! Vi söker just nu en mekatronikingenjör till företaget Cox Analytical Systems i Mölndal. Här får du möjligheten att lära dig av erfarna ingenjörer på en arbetsplats som främjar samarbete och framåtanda. Du får jobba med avancerad teknik i framkant!

Ansök här

Företag: Cox Analytical Systems Sweden AB

Plats: Mölndal

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Cox är ett svenskt företag med egenutvecklad produkt. De levererar till forskningsinstitut över hela världen och ser ett ökat behov från industrin. Produkterna är avancerade analytiska instrument som använder röntgenteknik (X-ray Flourescence), smarta algoritmer och precisionsmekanik. Dessa instrument genererar mätdata med hög kvalitet och snabbhet. Cox har skapat en unik lösning som passar för olika tillämpningar inom områden som geovetenskap, mineralprospektering och klimatforskning.

Just nu söker vi på Academic Work en ny medarbetare till Cox för att stärka upp leveranskapacitet och teknisk kundsupport. Du kommer tillhöra ett team som bygger instrument och som i detalj förstår hur instrumenten och dess komponenter fungerar. Du kommer arbeta utifrån ritningar som beskriver elektronik och mekanik, och med styrprogram i Labview. Du kommer jobba med komponenter såsom spänningsaggregat, styrmotorer, kretskort, detektorer och röntgenrör. Genomgående i arbetet är att upprätthålla teknisk dokumentation och att förstå funktionalitet. Du kommer ges möjligheten att utvecklas tekniskt och bidra med idéer till produktutvecklingen.

För att lyckas i rollen behöver du ha en övergripande teknisk förståelse av elektronik, mekanik, fysik och dataloggar. Att ha praktisk erfarenhet av komplexa tekniska system är av betydelse för rollen. Du har en praktisk problemlösningsförmåga samt förmågan att vara noggrann i ditt arbete. Att kunna prestera kvalitativt är en självklarhet för dig som person. Kommunikation och samarbetsförmåga är även det något som efterfrågas för att kunna föra dialog med kunder, samt det sammansvetsade team du blir en del av.

Du erbjuds

 • Arbete på ett företag som säljer varor internationellt
 • Målsättning att få växa internt på företaget efter konsultuppdrag
 • Möjlighet till internationella resor i tjänsten

Vi söker dig som

 • Har obehindrade språkkunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Har studerat minst 3 års ingenjörsstudier med inriktning inom elektronik, fysik eller mekanik och med någon form av erfarenhet inom mekatronik
 • Har ett stort intresse att jobba hands-on med avancerade tekniska system som innehåller hårdvara, elektronik och styrprogram
 • Vill jobba på ett familjärt företag med breda ansvarsområden

Det är meriterande om du har

 • Några års arbetslivserfarenhet inom området efter studier
 • Intresse för fysik, kemi och geologi
 • Arbetat i LabView
 • Har en vana av CAD
 • Vana av att arbeta med teknisk dokumentation

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann och strukturerad
 • Kommunikativ
 • Samarbetsförmåga

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Cox Analytical Systems Sweden AB

Läs mer om Cox här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Eira Westberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103164

Ansök här