My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103634

Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system - Husqvarna Group!

Husqvarna AB

Nu erbjuds du som är i början av din karriär en spännande möjlighet att få komma in på Husqvarna Group och deras Robotics team. Här kommer du få arbeta med en stor avdelning i ryggen där roliga samarbeten frodas och möjligheterna till utveckling är stora!

Ansök här

Företag: Husqvarna AB

Plats: Huskvarna

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Långsiktigt uppdrag

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Är du intresserad av realtid, RTOS, BT, drivrutiner, sensorer eller motorer? Då är detta för dig! Du kommer i denna roll att ingå i ett team om ca 20 kollegor som arbetar tillsammans för att nå mål, dela kunskap och lära av varandra. På Husqvarna Robotics utvecklas den marknadsledande robotgräsklipparen, Automowern. Ditt arbete som embedded-utvecklare kommer bestå av roliga utmaningar, breda samarbeten och trygg stöttning av dina kollegor, för att just du ska uppnå full potential. Du kommer här inte bara vara en viktig kugge för utvecklingen av produkten, utan även det kontinuerliga förbättringsarbetet i hur de arbetar på avdelningen.

Det viktigaste för oss är att du delar samma intresse och ambition som resten av teamet, att leverera en riktigt vass slutprodukt! Vi tror därför det är viktigt att du är mån om kvaliteten i arbetet och trivs i ett öppet och kommunikativt klimat samt att du kan ta egna initiativ för ditt lärande och fortsatta utveckling.

Du erbjuds Vi förstår att alla har individuella mål och drömmar i sina karriärer. Som konsult hos oss får du stöttning i att forma din karriär i den riktning som lockar just dig. Kanske drömmer du om att en dag ha en ledande position, eller vill du istället bli specialist på ditt område? Vårt mål är att utefter din önskade riktning ge dig de rätta förutsättningarna att växa! Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

  • Har en civil-eller högskoleexamen mot inbyggda system, alternativt blir färdig till sommaren
  • Har goda kunskaper i C/C++ samt Python
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, tal och skrift, då arbetet sker på båda språk

För denna process ber vi dig skicka in dina betyg från högskolan.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Självgående
  • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Husqvarna AB

Husqvarna Group har över 330 år av innovation i bagaget och identifierar sig själva som världens äldsta start up. Ett stort och världsledande företag sett till omsättning men ett litet och familjärt bolag i väggarna. Allas idéer välkomnas och uppskattas. Det är nära mellan avdelningarna och utvecklingsambitioner flödar i koncernen. Vad gör Husqvarna då i det dagliga arbetet? Jo de levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vilma Thunberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103634

Ansök här