My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103624

Mjukvaruutvecklare till Etteplan i Halmstad!

Ta chansen att kickstarta din karriär tillsammans med ett team av passionerade kollegor som arbetar med spännande medicinteknisk utveckling i uppdrag hos Etteplan. Som mjukvaruutvecklare kommer du ansvara för mjukvarutestning på flera produkter som gör verklig skillnad i människors liv. Ansök nu och ta första steget mot en givande karriär!

Ansök här

Plats: Halmstad

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Sommaren/hösten 2024

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Välkommen till Etteplan i Halmstad! Här välkomnas du till en arbetsplats med härlig atmosfär i fina, moderna lokaler i centralt läge. Kontoret består av omkring 30 medarbetare som arbetar projektbaserat, såväl mot kund som i inhouseprojekt. Här kretsar de flesta projekt inom medicinteknisk produktutveckling, där du bidra till utvecklingen i en livsviktig bransch. I rollen som mjukvarututvecklare kommer du tillhöra ett mindre team inom området, där ditt primära fokus är att support och testning av kod mot slutkundens produkter. Uppdraget är långsiktigt, där det finns goda möjligheter för dig att bygga på din kunskap och utvecklas inom programmering på sikt. För att säkerställa att du ges optimala förutsättningar i din nya roll finns ett gediget onboardingprogram att utgå ifrån och där du blir tilldelad en fadder, i form av en senior kollega, för att stötta dig framåt. Arbetsgruppen genomsyras av kunskapsdelning och ett högt engagemang - allt för att skapa bäst resultat.

Du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget är med start omgående och på heltid, det finns stora möjligheter att på sikt bli anställd direkt hos företaget, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds En långsiktig roll som initialt börjar som konsult via Academic Work, men där det finns en tydlig ambition om överrekrytering till Etteplan på sikt. I arbetslivet förstår vi att vägvalen är många och att alla inte har samma ambitioner. Kanske vill du specialisera dig och bli grym inom ett visst område eller ser du dig en dag sitta på en ledande position? Möjligheterna är många och vår specialitet som bolag är att vara en karriärpartner för att hjälpa dig nå just dina mål. Läs gärna mer om hur vi arbetar med Young Professionals här!

Arbetsuppgifter

 • Genomföra felsökning av kod i kunds system och hantera relaterad support
 • Planera och utföra tester på olika nivåer för att upptäcka eventuella problem och buggar i mjukvaran
 • Dokumentera testresultat och rapportera eventuella problem och buggar till utvecklingsteamet för åtgärd
 • Genomföra programmering i C och C++

Vi söker dig som

 • Har en färdigställd högskoleingenjörsexamen inom datateknik, mekatronik, elektronik eller annan relevant utbildning
 • Har grundläggande programmeringskunskaper inom i C och C++
 • Tidigare relevant arbetserfarenhet från ett deltids- eller sommarjobb alternativt relevanta hobbyprojekt* där du programmerat i C, C++
 • Har mycket goda kunskaper i engelska

*Bifoga eventuella hobbyprojekt i din ansökan

Det är meriterande om du har

 • Ett tydligt intresse för medicinteknik
 • Obehindrade språkkunskaper i svenska
 • Tidigare erfarenhet av arbete inom cybersäkerhet

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jonna Eriksson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103624

Ansök här