My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104100

Monteringsoperatör till Frikab

Vill du bli en del av ett familjärt företag som verkar inom elektronikproduktion? Har du ett stort teknikintresse och har erfarenhet av att arbeta inom produktion? Då kan du vara den vi söker! Frikab vill nu välkomna sin nästa kollega i rollen som monteringsoperatör. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Plats: Bromma stadsdelsområde

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt ök.

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För vår kunds Frikabs räkning söker vi nu en monteringsoperatör på heltid. Du kommer att vara tekniskt ansvarig för företagets produktionsenheter där du kommer att ha fokus på säkerhet, kvalitet och installation. Som en del av Frikabs team kommer du att ha nära samarbete med kollegor i produktionskedjan. Med korta beslutsvägar och ett uppmuntrande ledarskap erbjuder Frikab en miljö där din potential kan blomstra. Du kommer att vara anställd som konsult via Academic Work under en sex månaders period. Vid rätt match finns möjlighet att bli överrekryterad.

Frikab är en Elektronikproducent och legotillverkare av kretskort. Frikab startade 1987 med visionen att bli en ledande elektronikproducent i Sverige för mindre och medelstora serier. Med över 30års erfarenhet kan de stolt säga att de har kommit en bra bit på vägen. Idag har Frikab ca 35 anställda och du blir en del av ett företag där beslutsvägarna är korta och snabba med ett ledarskap som uppmuntrar till frihet under ansvar. Läs mer här.

Arbetsuppgifter

  • Installation och underhåll
  • Kvalitetssäkring

Vi söker dig som

  • Har 2-3 års erfarenhet av att ha jobbat som monteringsoperatör, särskilt relevant om du har jobbat med prototyper till mellanstora serie-tillverkningar
  • Erfarenhet av mycronic
  • Behärskar svenska och är flytande i engelska då kommunikation sker på båda språken

Det är meriterande om du erhållit din erfarenhet från ett mindre bolag.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Strukturerad
  • Självgående
  • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Wingårdh eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på emma.wingardh@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104100

Ansök här