My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104278

PLC-programmerare till food&pharma

ÅF-Industry AB

Vill du jobba med PLC-programmering på en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang? Vi söker dig som har varit i industrin tidigare och nu söker dig vidare till en organisation där du kan nyttja dina kunskaper och vidareutvecklas på sikt! Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Ansök här

Företag: ÅF-Industry AB

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nu söker vi en automationsingenjör inom PLC-programmering till vår kund AFRY i Göteborg. Du kommer jobba inom segmentet Food&Pharma med projekt av varierande karaktär. Rollen är intressant och bred då du kommer att arbeta i flera stadier av AFRYs projektåtagande. Tillsammans med teamet är du med och levererar automationslösningar från produktionsstegen till sluthantering och packning. Alla projekt är olika, men de flesta varar någonstans mellan 3-12 månader. Du kommer att arbeta i ett team av automationsingenjörer där det finns elkonstruktörer och PLC programmerare. Kärnan i arbete kommer att vara programmering i PLC, DCS, Scada och drivsystem. I vissa projekt förekommer resor och körkort är en förutsättning.

Du erbjuds

 • Bli en del av en grupp på 15 sociala kollegor med bra dynamik som trivs tillsammans både på och utanför jobbbet
 • En uppskattad arbetsplats med stor kompetens och intressanta projekt

Arbetsuppgifter

 • PLC programmering
 • Göra funktionsbeskrivningar och manualer av anläggningar
 • Idriftagning ute hos kund vid klar produkt

Vi söker dig som

För att lyckas i denna roll tror vi att du är prestigelös samt att du motiveras av att arbeta i ett team och är en social person. För att lyckas och trivas i rollen tror vi även att du har:

 • En teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet kopplat till automationsområdet
 • B-körkort
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande om du har relevant erfarenhet inom industriautomation, PLC-programmering eller elkonstruktion.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ÅF-Industry AB

AFRY hjälper sina kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. AFRY består av 19 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Fun facts om AFRY

 • Kontor i över 40 länder
 • Projekt i över 100 länder
 • 75% av omsättningen sker i Norden
 • Årsomsättningen uppgår till cirka 20 BSEK (2021)

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Inas Arif eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104278

Ansök här