My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103913

Processoperatör med truck- och traverskort till Calderys

Är intresserad av teknik och maskiner och dessutom har truck- och traverskort? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig! Vi söker nu för Calderys räkning en processoperatör som ska täcka ett vikariat under sommaren. Låter detta som ett spännande jobb? Sök redan idag då rollen ska tillsättas omgående!

Ansök här

Företag: Calderys Nordic AB

Plats: Höganäs

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Calderys har just nu behov av en teknikintresserad person med travers- och truckvana för ett vikariat under sommaren med chans till förlängning.

I rollen kommer man sköta förberedningen av material för linjeproduktionen där man kommer vara en viktig del av produktionen för att säkerställa så att processen har hög tillgänglighet och funktion.

Arbetstiderna ligger mellan 06.00-14.45 på vardagar.

Du erbjuds

  • Ett meriterande extrajobb på ett världsledande bolag inom dess bransch.
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Förberedning och dosering av material
  • Tömma maskiner och pallar
  • Packa och transportera material

Vi söker dig som

  • Talar obehindrad svenska, detta då all kommunikation kring arbetet och säkerhet sker på svenska och är av högsta vikt att man förstår för att klara av jobbet utan förhöjda risker och kvalitetsbrister.
  • Har ett intresse för maskiner och teknik
  • Har truckkort & traverskort Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Calderys Nordic AB

Calderys, som verkar på tre kärnmarknader (eldfasta lösningar, gjuteri och metall flöde) kombinerar unik affärsexpertis för att tillhandahålla skräddarsydda och innovativa lösningar från våra 36 fabriker tillsammans med värdeskapande tjänster till alla våra kunder.

De är ett internationellt företag och erbjuder deras mer än 2300 fast anställda en värld av möjligheter på våra olika platser i 34 länder.

De arbetar med över 100 års expertis för att skapa en positiv inverkan för alla deras intressenter. Varje dag bygger de en hållbar framtid genom lagarbete, kundorientering och proaktivt tankesätt.

De börjar nu deras resa som fristående organisation. De är ett företag där prestationer uppmärksammas och lärande främjas; en miljö där du kan växa och uppfylla din potential; en arbetsplats där varje dag är en ny dag och ALDRIG tråkig!

För mer information besök Calderys.com

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Linnea Murmark eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103913

Ansök här