My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102584

Projektledare med inriktning mot el sökes till företag i Karlstad!

Vill du bli en del av ett innovationsdrivet företag som arbetar med att utföra entreprenader inom el, automation och elkraft? Är du en riktigt driven och självgående person med ambitioner om att hitta ett företag att utvecklas inom är detta rätt tjänst för dig!

Ansök här

Plats: Karlstad

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Tjänsten är hos ett etablerat företag baserat i Karlstad, specialiserat på elinstallationer och känt för sin starka närvaro och pålitlighet inom branschen. Företaget prioriterar hållbarhet och strävar efter att arbeta på ett sätt som är så miljövänligt som möjligt. Till denna roll söker de nu en projektledare med en bred teknisk kompetens, gärna inom området för elinstallationer.

I det här företaget blir du en del av ett dynamiskt team bestående av projektledare, montörer och projektadministratörer med varierande bakgrund, men med gemensam expertis inom elinstallationer. Som ny projektledare förväntas du att ta en nyckelroll i verksamheten och ha förmågan att självständigt ta ansvar för, strukturera och planera projekt. För att lyckas i rollen är det avgörande att du har en gedigen förståelse för tekniska installationer och kan hantera utmaningarna som kan uppstå. Denna möjlighet erbjuder inte bara en stabil karriärmöjlighet utan även utrymme för personlig och professionell utveckling inom ett företag som värderar både sina anställdas välbefinnande och deras färdigheter.

Rollen startar som en bemanningsanställning genom Academic Work för att sedan, vid gott samarbete, övergå till en direktanställning hos företaget. Du arbetar kontorstider, måndag till fredag, med viss flexibilitet.

Arbetsuppgifter

 • Strukturera och planera projekt
 • Köpa in material och följa upp dessa inköp
 • Stötta montörer på plats
 • Kontakt gentemot kund
 • Kvalitetssäkring
 • Stötta kring kalkylering av projekten

Vi söker dig som

 • Har en teknisk eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot el eller liknande
 • Har arbetslivserfarenhet där du arbetat med el i någon form
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska för kontakt gentemot kunder och kollegor

Det är meriterande om du har

 • Läst kurser eller haft arbete inriktat mot ekonomi
 • Kunskaper inom CAD

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Madeleine Blom eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102584

Ansök här