My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104050

Projektledare till Ellevio i Mariestad!

Vill du vara med och skapa en pålitlig och effektiv elinfrastruktur? Vi på Academic Work söker en projektledare/projektbeställare till Ellevio i Mariestad. Ta chansen att leda tekniska och kommersiella projekt som driver framtidens elnät. I denna roll får du stort ansvar och möjlighet att utvecklas i en flexibel roll!

Ansök här

Företag: Ellevio AB

Plats: Mariestad

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Efter överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Tillsammans med sina kunder tar Ellevio en aktiv roll i resan mot ett allt mer elektrifierat samhälle. Deras elnät är ryggraden som kopplar ihop producenter och konsumenter av el, som möjliggör mer förnybar elproduktion, elektrifiering av transporter och industri och som skapar förutsättningar för nya klimatsmarta tjänster för deras kunder.

Just nu söker vi på Academic Work en projektledare/projektbeställare till Ellevio i Mariestad. I denna roll kommer du att ha ett helhetsansvar för både interna och externa projekt inom Ellevios elnät i Skaraborgslän inom sektionen "mellanstora projekt" vilket inkluderar både tekniska och kommersiella projekt.

Som projektledare/projektbeställare hos Ellevio inom elnät ansvarar du för planering, koordinering och genomförande av olika projekt relaterade till elnätsinfrastruktur. Det inkluderar att övervaka och säkerställa att arbeten utförs enligt plan, att hantera resurser och budget, samt att kommunicera och samarbeta med olika intressenter som leverantörer, kunder, markägare och entreprenörer. Ditt huvudsakliga mål är att säkerställa att elnätet fungerar pålitligt och effektivt.

Du kommer samarbeta med dina kollegor från andra kontor som stöttar dig i ditt arbete med bland annat behandling av förfrågningar. I rollen förekommer platsbesök där du övervakar projekt, har dialog med intressenter och säkerställer att miljö- och arbetsmiljökrav följs.

Du kommer vara den enda projektledaren i detta område hos Ellevio, vilket skapar en stor möjlighet till ett flexibelt arbete där du styr dina arbetsdagar och får möjligheten att utvecklas snabbt i din arbetsroll. För att trivas i denna roll ser vi att du är en person som är resultatinriktad och trivs med att driva projekt framåt. Du har förmågan att arbeta självgående men även agera spindeln i nätet mellan leverantörer, kunder och entreprenörer. Då dina interna kollegor sitter på annan ort är det av vikt att du är kommunikativ och har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer även på distans.

Du erbjuds

 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner på Academic Work
 • En chans att knyta värdefulla kontakter inför framtida arbetsliv
 • En möjlighet att lära dig mer om energibranschen och en möjlighet att ta dig an en bred roll med varierande och utvecklande arbetsuppgifter

Vi söker dig som

 • Har gått en eftergymnasial utbildning inom el, elkraft, anläggningsingenjör eller annan relevant inriktning
 • Har datavana och vana av att arbeta med Officepaketet
 • Kan kommunicera flytande på svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har körkort B och tillgång till bil då det förekommer resor i arbetet
 • Har tidigare erfarenhet av att driva igenom projekt och arbeta utefter satt tidsplan
 • Trivs i en självständig roll med stora kontaktytor

Det är meriterande om du har

 • Kunskap inom entreprenadjuridik
 • Bas-U, Bas-P samt ESA utbildning sedan tidigare. Detta är dock möjligt att erhålla genom uppdraget och är därav inget krav.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ellevio AB

Läs mer om Ellevio här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Eira Westberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104050

Ansök här