My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102205

Projektledare till Vattenfall Services i Järfälla!

Gillar du att driva och planera projekt och är redo för att ta dig an din nästa roll som projektledare? Vill du vara med och bidra till framtidens elnät? Ansök till rollen som projektledare redan idag - vi applicerar löpande urval.

Ansök här

Företag: Vattenfall Services Nordic AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vi söker nu en projektledare till Vattenfall Services i Järfälla. Hos Vattenfall Services välkomnas du in i en familjär miljö med högt i tak där kollegorna är väldigt måna om varandra. Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för både näringsliv och offentlig verksamhet. Deras kunder finns inom elnät, industri, energi, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad.

Som projektledare ansvarar du för projektet från planering fram till fakturering. Det är en bred och varierande roll där du får vara med och bidra till framtidens elnät. Du kommer arbeta i tät dialog med beredare, tekniker och projektstöd. Du ansvarar för att genomförande av projekt sker i enlighet med Vattenfall Services mål och riktlinje.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Du erbjuds

 • Arbetslivserfarenhet hos en av Europas största elproducenter.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Leda och ansvara för projekt under hela projektprocessen från planering och inköp, till driftsättning och överlämning.
 • Följa upp och säkerställa leverans i enlighet med fastställda kvalitets-, miljö-, ekonomi- och tidsramar.
 • Vara Vattenfall Services representant på byggmöten och i förhandlingar.
 • Säkerställa att regelverk och krav efterlevs.
 • Ansvara för att tekniker och underentreprenörer i projekten har en säker arbetsmiljö.

Vi söker dig som

 • Innehar tidigare erfarenhet av projektledning inom el.
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska.
 • Har B-körkort.

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet inom samma bransch.
 • Tidigare arbetat som tekniker ute i fält.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Olivia Waller eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102205

Ansök här