My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103887

Redovisningsekonom till fastighetsbolag i centrala Stockholm

Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg i karriären. Vi söker en redovisningsekonom för kunds räkning; ett ledande företag inom fastighetsbranschen. I rollen som redovsiningsekonom får du möjlighet att utvecklas inom ekonomiområdet då du själv ansvarar för ett antal bolag inom koncernen och dess rapportering. Denna tjänst erbjuder inte bara arbete med redovisning & rapportering utan också möjligheten att arbeta tillsammans med omtänksamma kollegor. Urvalet sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök här

Plats: Centrala Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, du förväntas arbeta från kontoret.

Startdatum: Så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Nu ges möjligheten att kliva in i ett dynamiskt företag med tillväxt och förändring i fokus. De är dedikerade till att skapa effektiva och innovativa lösningar inom fastighetsbranschen och strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller affärsutveckling och processoptimering.

I denna roll kommer du att ha helhetsansvar för den löpande redovisningen och ekonomihanteringen för flertalet bolag inom koncernen. Du kommer att arbeta i ett dynamiskt team och ha möjlighet att påverka och driva förändringar i syfte att effektivisera och förbättra de ekonomiska processerna. Du kommer också att delta i effektiviserings- och förbättringsprojekt både inom processer och system.

Arbetsuppgifter

 • Löpande redovisning och ekonomihantering för flertalet bolag.
 • Skattehantering och deklarationer.
 • Fakturering och hantering av mellanhavanden.
 • Månadsavstämningar.
 • Upprättande av månadsbokslut och ekonomiska rapporter.
 • Implementering av processer och strukturer för att optimera arbetsflöden.
 • Förändringsledning och deltagande i strategiska initiativ och projekt.

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring, bokslutsarbete och årsredovisningar.
 • Akademisk examen inom relevant område alternativt en gymnasieutbildning med flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet från ekonomiområdet.
 • Talar och skriver flytande på svenska.
 • Har mycket god system- och datavana samt goda kunskaper i Officepaket, med tyngdpunkten på Excel.

Om du även har erfarenhet inom fastighetsbranschen, erfarenhet av redovisningsarbete inom en större koncern och tidigare har arbetat med systemimplementeringar och utveckling av processer och rutiner, är det starkt meriterande. Det är också en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med Unit4/Agresso.

Personlighetsmässigt bör du vara självgående, fokuserad på att hitta lösningar och trivas med att samarbeta i team i en föränderlig arbetsmiljö. Du bör vara driven och ödmjuk, samt ha förmågan att ta ansvar och vara självständig.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Läs gärna mer om våra tester här: Tester i rekryteringsprocessen | Academic Work

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Milly Ellqvist Weidstam eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103887

Ansök här