My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103336

Resande montör till Vimab!

VIMAB Aktiebolag

Står du inför valet av karriärväg eller söker du din första anställning efter gymnasiet? Då kan denna roll vara den perfekta starten för dig! Vimab befinner sig nu i sin högsäsong och letar efter personal som kan hjälpa till med service av ventiler hos deras kunder. Denna position passar dig som vill skaffa teknisk erfarenhet samtidigt som du får möjlighet att arbeta i en spännande och belönande roll hos en marknadsledande aktör!

Ansök här

Företag: VIMAB Aktiebolag

Plats: Motala

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vimab är en ledande aktör inom ventilbranschen med en imponerande erfarenhet på 40 år. Företaget är specialiserat på service och underhåll av ventiler och har etablerat sig som marknadsledare i Norden. Vimab går in i sin högsäsong mellan april och oktober och letar nu efter nya kollegor som vill arbeta som resande montörer.

Din primära ansvarsroll kommer att vara att resa runt till olika platser i Sverige för att utföra service på ventiler. Arbetet kommer huvudsakligen att utföras på olika industriområden. För att trivas och lyckas i denna roll är det viktigt att du kan vara ute och resa samt att du uppskattar praktiskt arbete.

Som konsult genom Academic Work får du inte bara möjligheten att utvecklas professionellt utan också att bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Utforska gärna mer om vårt konsultutbud för att se vilka förmåner vi kan erbjuda dig!

Arbetsuppgifter

 • Demontering och kontroll av ventil
 • Reperation och återmontage
 • Utöver planerade underhållsarbeten kan akuta uppdrag också förekomma
 • Jobb i verkstan kan också förekomma

Vi söker dig som

 • Behärskar det svenska språket då det krävs vid interna samarbeten
 • Har B-körkort
 • Har ett tekniskt kunnande och intresse

Det är meriterande om du har

 • Arbetserfarenhet inom industri, mekaniker, el eller montering så är det starkt meriterande.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Felix Fransson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103336

Ansök här