My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104084

Sales Executive till Cuebid

Cuebid AB

Vill du ta nästa steg i din karriär inom försäljning och bli en viktig del av Cuebids framgångssaga inom cybersäkerhet? Som Sales Executive har du möjlighet att skapa och stärka långsiktiga affärsrelationer, samtidigt som du utvecklas tillsammans med dina kunder! Cuebid befinner sig just nu på en spännande tillväxtresa och utökar därför säljteamen i Stockholm, Malmö och Göteborg med ytterligare säljare.

Ansök här

Företag: Cuebid AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Cuebid är en marknadsledande aktör inom tekniklösningar och erbjuder avancerade tjänster inom cybersäkerhet, kommunikation, datacenter och molnlösningar. Bolaget arbetar nära sina kunder för att förstå aktuellt behov och därefter leverera skräddarsydda lösningar som hjälper dem att skydda sin infrastruktur och möjliggöra framgång i den digitala eran. För att trivas i rollen kan du vara både i början av din karriär eller besitta gedigen erfarenhet, Cuebid anpassar rollen efter dig. Däremot ser vi oavsett att du motiveras av goda resultat, relationer och att utvecklas tillsammans med dina kunder. Du blir en del av ett sammansvetsat team hos en framstående aktör inom cybersäkerhet.

Givetvis delar du Cuebids värderingar och vill verka enligt deras varumärkeslöfte; att erbjuda säker infrastruktur till innovativa och förändringsbenägna företag på ett modigt, ärligt och utmanade sätt i en ödmjuk & hjälpsam ton. Cuebid får deras kunder att känna sig hörde och hjälpta samt att "blomma ut" till sin fulla potential.

Du erbjuds

 • God möjlighet att utvecklas i din yrkesroll genom bl.a. individanpassade utbildningsprogram inom området och en långsiktig intern karriärresa
 • En trygg anställning med en generös grundlön och en provisionsbaserad del
 • Frihet under ansvar

Som Sales Executive hos Cuebid kommer du att spela en nyckelroll i att bygga och bibehålla starka relationer med både nya och befintliga kunder. Du kommer att arbeta med hela säljcykeln; från prospektering och mötesbokning till avtalssignering och uppföljning av dina kunder. För att lyckas i rollen behöver du hålla dig uppdaterad kring de produkter och tjänster Cuebid erbjuder, samt inom området cybersäkerhet för att leverera bästa kvalité till kunden.

Arbetsuppgifter

 • Proaktivt söka nya affärsmöjligheter och potentiella kunder via telefon och digitala kanaler
 • Boka och genomföra möten för att ta fram en behovsanalys, där du identifierar och presenterar lösningar baserat på kundens aktuella utmaningar och behov
 • Bygga nya och utveckla befintliga kundrelationer genom regelbundna samtal och möten
 • Agera konsultativt mot dina kunder och löpande utvärdera kundens framsteg och säkerställa att de är fullständigt nöjda och får full nytta av aktuella tjänster och lösningar
 • Arbeta ihop med Cuebids digitala säljare och konvertera leads till affärsmöjligheter

Vi söker dig som

 • Har relevant arbetslivserfarenhet inom teknisk försäljning
 • Är flytande i det svenska språket, då det förekommer i det dagliga arbetet
 • Har god kunskap i Office-paketet
 • Trivs med att arbeta mot uppsatta mål och KPI:er
 • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Teknisk förståelse för cybersäkerhet, datacenter och/eller molnlösningar
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid din potential och personliga egenskaper. För att lyckas som Sales Executive hos Cuebid är du självgående och driver ditt egna arbete framåt, affärsinriktad, resultatinriktad och har en stark kommunikativ förmåga som du anpassar utefter aktuell motpart samt är serviceminded ut i fingerspetsarna.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli direktrekryterad till Cuebid AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sofia Wahren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104084

Ansök här