My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104089

Säljare med eget driv sökes till Gibon!

Gibon Stockholm AB

Är du en person som brinner för försäljning och värdesätter starka kundrelationer? Gibon Stockholm AB söker just nu en Säljare som kan bidra med energi och passion till deras växande säljteam. Om du har erfarenhet av komplex B2B-försäljning och är redo att ta din karriär till nästa nivå, kan detta vara din chans. Det viktigaste för Gibon är att du har rätt driv och engagemang, resten kommer de lära dig på plats!

Ansök här

Företag: Gibon Stockholm AB

Plats: Solna

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Välkommen till Gibon. De vill att deras kunder ska beskriva en säljare från Gibon som engagerad, pålitlig och närvarande. Dessutom ser Gibon att du är lyhörd och lyssnar på deras kunder för att upptäcka nya behov. Gibon säljer till mindre och medelstora företag och deras roll är i många fall att vara kundens externa IT-partner. Detta innebär att du kommer att arbeta i ett säljteam där glädje, kompetens och gemenskap står i centrum.

I rollen som säljare behöver du vara lyhörd och lyssna på Gibons kunder för att upptäcka nya behov. Det är viktigt att du gillar att göra affärer, att du är intresserad av Gibons kunder och att du förstår kundernas mål och utmaningar så att du med hjälp av Gibons produkter och tjänster kan hjälpa kunderna att bli framgångsrika i sina verksamheter – affärsförståelse helt enkelt! För att skapa affärer behöver du ha en stark egen drivkraft, vara nyfiken på och älska att träffa nya och befintliga kunder, vädra din affärsnäsa, boka kundmöten, ”arbeta” på arbetstiden och vara ”fri” på fritiden samt vara trygg i dig själv och dina värderingar.

Din roll:

 • Du kommer att vara ansvarig för att utveckla relationer med både nya och befintliga kunder, och hjälpa dem att nå sina affärsmål.
 • Tillsammans med försäljningschefen planerar du dina arbetsveckor och identifierar nya och gamla kunder som du behöver träffa.
 • Du ansvarar för att boka affärsdrivande möten och skapar nya affärsmöjligheter.
 • Tillsammans med kompetenta konsulter skapar och presenterar du vinnande affärförslag.
 • Du håller reda på alla aktiviteter och dokumenterar i Gibons CRM-system.
 • Du kommer att få kontinuerlig utbildning och stöd för att bli en ännu bättre säljare.

Du erbjuds:

 • En chans att representera Gibon med deras konkurrenskraftiga marknadserbjudande till företag, organisationer och offentlig förvaltning företrädesvis i Stockholms län.
 • Möjligheten att utveckla affärer och bygga långsiktiga kundrelationer.
 • En arbetsplats där trivsel och personlig utveckling är en prioritet.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av komplex B2B-försäljning och har en genuin förmåga att skapa och underhålla kundrelationer.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • B-Körkort.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av CRM-system, gärna Microsoft Dynamics.
 • En grundläggande teknisk förståelse för IT-marknaden.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Du är en ansvarstagande och pålitlig person med en stark drivkraft. Du är engagerad i ditt arbete och motiveras av att uppnå tydliga mål. För att bli framgångsrik inom försäljning i Gibons bransch behöver du se långsiktigt på din roll och är redo att växa tillsammans med Gibon.

Mångfald & jämställdhet är ett kontinuerligt arbete för Gibon: På Gibon är de övertygade om att mångfald, inkludering och jämställdhet skapar ett bättre arbetsklimat och bidrar till framgång. Därför jobbar de ständigt för att bli en mer jämställd och inkluderande arbetsgivare.

Vår rekryteringsprocess

Academic Work ansvarar för rekryteringsprocessen. Vi ser fram emot din ansökan och uppmuntrar dig att skicka in den så snart som möjligt, då urvalet sker löpande.

Gibon Stockholm AB

Gibon är en framåtsträvande företagsgrupp som erbjuder innovativa lösningar för digitala miljöer. Med en närvaro på 18 orter och en omsättning på ca 500 miljoner SEK, är Gibon en spännande arbetsplats för den som vill växa tillsammans med företaget.

Är du redo att ansluta dig till ett team där din insats gör skillnad? Skicka in din ansökan idag och bli en del av Gibons resa!

Bli direktrekryterad till Gibon Stockholm AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sophie Markström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104089

Ansök här