My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102755

Senior montör till Teledyne Flir!

FLIR Systems Aktiebolag

Är du redo att ta dig an din nästa utmaning i ett spännande bolag som sätter ny teknik på kartan? Teledyne FLIR utvecklar högteknologiska värmekameror med den senaste tekniken inom IR och söker nu flera personer till deras produktionsavdelning. I en kombinerad roll kommer du att arbeta både praktiskt och analytiskt med montering och provning av IR-produkter, primärt inom gränsövervakning och försvarsapplikationer.

Ansök här

Företag: FLIR Systems Aktiebolag

Plats: Täby

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Teledyne FLIR Systems är världsledande inom sitt område och de växer som bolag. De arbetar med den senaste tekniken genom de högteknologiska värmekamerorna som både utvecklas och produceras på bolaget. I den här rollen passar du som har ett stort intresse för teknik och som vill utvecklas på ett företag i framkant.

Du blir en del av ett häftigt bolag där det produceras allt från säkerhetskameror till drönare. I rollen får du chans att lära känna en stor del av Teledyne FLIR då du kommer samarbeta med flera avdelningar. Din närmsta grupp kommer bestå av cirka sex till åtta personer och tillsammans bygger ni, testar och säkerställer kvalitén på Teledyne FLIRs produkter. Läs mer om Teledyne FLIR på deras hemsida.

Du erbjuds

 • Interna utbildningar där du har möjlighet att utvecklas inom din roll.
 • En långsiktig roll med goda utvecklingsmöjligheter.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av montering, provning och verifiering av avancerade IR produkter. Du kommer även att medverka vid framtagning av provinstruktioner, provutrustningar, statusuppföljning och felsökning. Du kommer eventuellt också att medverka vid slutkontroller tillsammans med kund. Det finns goda möjligheter till egna initiativ genom ständiga förbättringar som är en central punkt i vår verksamhet

Vi söker dig som

Du måste vara noggrann och ha analytisk förmåga både vad gäller teknik och administration. Du måste vara praktiskt lagd (inte ha tummen mitt i handen). Att kunna ta stort eget ansvar där planering och arbeta både i grupp och självständigt är viktiga egenskaper.

 • Har en avslutad gymnasieutbildning inom teknik, eller liknande område.
 • Har tidigare erfarenhet av en teknisk roll.
 • Har kunskaper inom office-paketet.
 • Ett stort tekniskt intresse.
 • Kan läsa och följa elektriska samt mekaniska underlag
 • Goda kunskaper inom nätverkslösningar.
 • Är flytande inom svenska och har goda kunskaper i engelska då språken används dagligen.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av Linuxmiljö och IR teknologi.
 • Grundläggande kunskaper inom optik
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Initiativtagande
 • Ansvarstagande
 • Självgående

Vi ser även att du arbetar bra i grupp då arbetet till viss del utförs i team där ni stöttar varandra.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

FLIR Systems Aktiebolag

Läs gärna mer om Teledyne Flir här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Olivia Waller eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102755

Ansök här